Terug

Driekorensymphonie

-

zo 7 apr 2019 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal

Queen, Adèle en Bruno Mars: allemaal maakten zij ijzersterke songs. Deze ochtend worden deze hits en nog andere klassiekers gezongen door drie verschillende koren. Haal uw hart op aan prachtige arrangementen en geweldige zang. Met geweldige apotheose met alle zangers op het podium!

Chassé Koor uit Breda
Na twee succesvolle concerten als projectkoor met o.a. Ernst-Daniël Smid, Anne-Mieke Ruyten en Pia Douwes is het Chassé Koor op eigen benen verder gegaan. Het repertoire van het nieuwe Chassé Koor is over het algemeen licht, met bekende nummers uit de geschiedenis van pop, musical en rock.

Afgelopen seizoen werkte het koor mee aan een professionele operaproductie Dido Dido en een theaterconcert met Maaike Widdershoven.

Popkoor One of a Kind uit Berchem (België)
Popkoor One of a Kind is uniek in Vlaanderen. Ze brengen mensen samen die enthousiast worden van zingen. Mensen van alle leeftijden, uit verschillende achtergronden,  die allemaal één passie delen: muziek. Het repertoire is modern en bestaat uit pop-, rock- en musicalnummers zoals stukken van Queen, Adele en Les Misérables. Dirigent Max Smeets arrangeert deze nummers speciaal voor het koor waardoor ze stuk voor stuk uniek worden.

One of a Kind is gestart in 2013 voor een musicalconcert. Samen met Wanda Joosten en Sebastien de Smet hielden we ons eerste concert in oktober 2014 dankzij de steun van het district Berchem. Dit vonden ze zo leuk dat we besloten om ons popkoor verder uit te bouwen.

Pop- en rockkoor KINDaMAGIC uit Kapellen (België)
KINDaMAGIC is een pop- en rockkoor dat een moderne, swingende sound wil promoten. Na een flitsende start einde 2011, is het koor razendsnel gegroeid naar een bont gezelschap van 60 muziekliefhebbers die telkens weer het beste van zichzelf geven! De bonte mix, van frisse twintigers tot wat meer ervaren zangers, zorgt voor een muzikale ervaring van de bovenste plank. KINDaMAGIC staat onder de muzikale leiding Max Smeets, de internationaal gerenomeerd dirigent die in de wereld van pop en musical meer dan zijn sporen verdiend heeft.

dirigent: Max Smeets – koren: Chassé koor, One of a kind (BE), KINDaMAGIC (BE)

genre: lichte muziek, klassieke muziek

Arrangementen

Appelflappen

Appelflappen

Op zondagochtend vult de foyer zich met de geur van vers afgebakken appelflappen. Krijgt u al trek in koffie, thee of cappuccino met een lekkere appelflap? Reserveer dan nu voor € 4,00 p.p. en wij zorgen ervoor dat dit bij Gerecht voor u klaarstaat. Dat is een goed begin van de zondag! Reserveer nu voor € 4,00 p.p. (met link erbij)