Terug

Dutch swing college band & Marjorie Barnes

A happy Dixie Christmas

zo 24 dec 2017 11:00 tot 12:15  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Nederlands bekendste jazzorkest, winnaar van onder meer de Export Award, een Gouden Notenkraker, een Edison en een Bird Award, laat horen dat hun aloude naam nog altijd een keurmerk is voor eersteklas vertolkingen van traditionele jazzmuziek.

Dit keer blazen de heren van de Dutch swing college band kerstkrakers als Jingle BellsLet it snow, Winter Wonderland en Rudolph the red nosed reindeer een nieuw swingend leven in. De Amerikaanse Marjorie Barnes was ooit leadzangeres in de wereldberoemde groep The Fifth Dimension, werkte met Frank Sinatra en Sammy Davis Jr. en voegt nu een extra dimensie toe aan het optreden. Alle ingrediënten voor een avond vol muzikaal vuurwerk lijken voorhanden. www.dsc.nl

genre: lichte muziek

nagenieten

Blijf na het concert nagenieten in de foyer met livemuziek in stijl van het concert.

De voorstelling maakt deel uit van de serie Met het oor op zondag

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.