Terug

Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi

zo 28 jan 2018 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal


Muzikaal wonderkind Wibi Soerjadi zit inmiddels al 35 jaar in het vak en viert dat met een ode aan de grote meesters van het romantische pianorepertoire. Hij weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken en weet als geen ander zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren. Dit maakt hem bij uitstek geschikt als vertolker van het grote romantische pianorepertoire van meesters als Liszt en Chopin. Zijn eigen composities en transcripties passen naadloos in de traditie van Liszt’ bijna onspeelbare bewerkingen en fantasieën. Fabelachtig pianospel van wereldklasse! www.soerjadi.com

Wibi Soerjadi
Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master met het hoogst haalbare resultaat, een tien met onderscheiding. Hij won de eerste prijs bij het Prinses Christina Concours en de derde prijs bij het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours. Concerten over hele wereld volgden, van het Concertgebouw tot Wenen en Peking en hij speelde zelfs in de vooraanstaande Carnegie Hall in New York, waarvan de live-cd de platina status behaalde. Daarnaast speelde Wibi Soerjadi met de grootste orkesten ter wereld als het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Tchaikovsky Symphony Orchestra Moscow en het London Philharmonic Orchestra waarmee hij Rachmaninov’s tweede en derde pianoconcert opnam. Al zijn cd’s en dvd’s behaalden een gouden of platina status, een uitzonderlijke prestatie in de klassieke muziek. In 1999 ontving hij dan ook de Edison Klassiek Publieksprijs en tien jaar geleden werd hij geridderd in de orde van Oranje Nassau.

genre: lichte muziek

4,65 sterren

Gemiddelde waardering: 4,65 sterren

A. Castenmiller

31-01-2018

5 sterren

heerlijke ontspanning door een virtuoze bevlogen pianist.

A.S. Verkooijen

30-01-2018

5 sterren

D.G.M. Verhees-Phlippeau

30-01-2018

5 sterren

Het was FANTASTISCH , Wibi Soerjadi is een virtuoos ! Ik heb enorm genoten van deze zondagochtend , bedankt !

J.F.J. Mertens

29-01-2018

5 sterren

Zeer inspirerend, doch anderzijds moet je veel fantasie aan de dag leggen om de sprookjes te kunnen inleven.

M.A. Hendriks Schultze

29-01-2018

5 sterren

Een fantastisch optreden en uitverkocht huis. Hebben ervan genoten.

C.M.T. Kerremans

29-01-2018

5 sterren

wereldster!!!

C.J.M. Coertjens

29-01-2018

5 sterren

Wibi blijft een fenomenale technicus aan de vleugel. Wat mij het meest bekoorde was zijn uitvoering van een nocturne van Bach. Zeer gevoelig uitgevoerd. Minder enthousiast was ik over zijn 3 toegiften van Queen in zijn eigen arrangement. Gigantisch veel nootjes in een supersnel tempo, maar daardoor was het uiteindelijk een kunst om te ontdekken wat hij nu eigenlijk speelde?

Simone

29-01-2018

5 sterren

Klassiek met kwinkslag. De Wibi touch dus. De zondagochtend concerten hebben een bijzonder prettige sfeer. Van hoogstaand niveau en zeer relaxed.

H. Nooten

29-01-2018

5 sterren

Geweldig genoten gisteren. Met mijn kleinzoon voor het eerst samen 'n koffieconcert bijgewoond, Wibi was fenomenaal...!!

A.J.C.M. Bastiaansen

29-01-2018

5 sterren

Was een echt gewldig zondagochtend concert

M. Verweij - Van Bree

29-01-2018

5 sterren

Een geweldig concert!!!

J. Aartsen

29-01-2018

5 sterren

Het was een heerlijke voorstelling, wat een prachtige man die alles uit het hoofd speelt. Ook het publiek was van hogere klasse wat de gezelligheid ten goede komt

L.J.L.M. Vissers Doggen

29-01-2018

5 sterren

Zeer goede pianist. Met plezier geluisterd.

C.A.F. van de Corput-Schneider

29-01-2018

5 sterren

Een virtuoze artiest die de mensen weet te boeien van begin tot het eind.

J. Meeuwissen

29-01-2018

5 sterren

Leuk concert, met afwisselende muziekstukken. Wibi heeft altijd zo'n mooie zachte aanslag. Lekker bombastisch de toegift/medley van Queen-nummers.

P.J.M. Maas

29-01-2018

5 sterren

Wij vonden het een geldige voorstelling!! Ook de uitleg die Wibi vooraf aan elk stuk dat hij speelde gaf droeg daaraan bij.Ook de variatie in componisten vonden wij een zeer goede bijdrage aan een geslaagd - en voor herhaling vatbaar - concert. aan

Schoenmakers

29-01-2018

5 sterren

De voorstelling was super

bekijk reacties (17)

nagenieten

Blijf na het concert nagenieten in de foyer met livemuziek in stijl van het concert.

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.