Terug

Pieter Verelst

Mijn broer en ik

di 6 mrt 2018 20:30 tot 22:00  |  MK2zaal (theaterzaal)

Pieter Verelst won Cameretten 2016 met Mijn broer en ik. De jury schreef: “Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.” Die prijs kan mooi in de kast, naast de jury- en persoonlijkheidsprijs die Verelst tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival al voor dit programma kreeg.

Over mijn broer en ik
“Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel heuglijk ben. Ondanks mijn povere uitkering, zou ik mijn broer na tien jaar terug hartelijk en gracieus willen ontvangen. Een mens is immers ook niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken”, aldus de Vlaamse acteur en cabaretier zelf over zijn eerste soloprogramma.

regie: Joost Laterveer – coaching: Pieter Bouwman en Wilhelmer van Efferinck

genre: cabaret

3,67 sterren

Gemiddelde waardering: 3,67 sterren

Nicolle

07-03-2018

5 sterren

Wat een energie!

Van Elderen

07-03-2018

5 sterren

Ik heb me prima vermaakt, maar hij mocht meer zichzelf laten zien.

Van Loon

07-03-2018

5 sterren

Heerlijke onlogische van de hak op de tak humor met een rode draad en zelfs een moraal. De absurde interactie met het publiek maakt het helemaal af.

bekijk reacties (3)

Recensies

NRC

-
"Verelst heeft veel bravoure en doet af en toe denken aan een jonge Hans Teeuwen. Hij maakt harde overgangen, rent en springt over het toneel en klimt zelfs over de tribune."

Volkskrant

-
"Verelsts debuutvoorstelling gaat over het bestrijden van verveling en het belang van de fantasie daarbij."

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu