Terug

Musicals in concert

zo 5 feb 2017 19:00 tot 21:35  |  Jupilerzaal

Het speciale jubileumconcert From Broadway to Breda was vorig seizoen zo’n groot succes dat er nu een koninklijke opvolging komt. Na twee edities in de Ziggodome gaat Musicals in concert komend seizoen voor het eerst op tournee door Nederland. In slechts zes theaters trakteren niemand minder dan Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch u op een unieke concertshow. De sterren uit onder andere Sister Act, Wicked, Grease, Miss Saigon en Sonneveld worden begeleid door een liveband en prachtige dansers.

Geniet van de allermooiste musicalsongs gezongen door topsolisten die voor het eerst samen op het toneel staan. De grootste hits uit Miss Saigon, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked en natuurlijk The Bodyguard passeren de revue. Ook is er aandacht voor het Nederlandse repertoire van Sonneveld en Annie MG Schmidt. En uiteraard mogen de swingende jukebox-musicals als Mamma Mia! en Jersey Boys niet ontbreken. Het belooft een weergaloos concert te worden, dat voor Brabant en Zeeland exclusief te zien is in Breda. Dit mag u niet missen! www.musicals.nl

genre: lichte muziek, musical en show

Groepsarrangement

Na twee edities in de Ziggodome gaat Musicals in concert komend seizoen voor het eerst op tournee door Nederland. In slechts zes theaters trakteren niemand minder dan Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch u op een unieke concertshow.

voorbeeldarrangement
De crème de la crème van musicalland op de planken en de top van uw organisatie in de zaal. Versterk de band met uw medewerkers en laat ze weten dat zij de sterren van úw bedrijf zijn! Een informele avond met een gevarieerd winters dinerbuffet. vanaf € 44,00 p.p.

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:00

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het verste van het verste kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. . menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.