Terug

NADORST

zo 5 feb 2017 13:00 tot 15:00  |  Van Dijnsenfoyer

Een kater op zondagmiddag? Of baal je dat het weekend bijna afgelopen is? Wij hebben het beste medicijn: Nadorst. Een creatieve en artistieke talkshow die naar meer smaakt. Gastheer Juup Luijten ontvangt jonge makers en eigenzinnige kunstenaars die hun nieuwste werk laten zien. Zak weg in één van de fauteuils. Ongetemd podium talent loodst je door de zondagmiddag heen. Toneel, dans, muziek, poëzie & film: het komt allemaal voorbij. Kom bij ons uitbrakken in de foyer en stil je nadorst met verse koffie, een spaatje blauw of een lekker koud biertje. We zetten de taps open en laten het artistieke genot over je heenvloeien. Proost!

Iedere eerste zondag van de maand tussen 13.00 uur & 15.00 uur. Gratis entree.  

programma zondag 5 feb

Jasper Kuipers 
Jasper maakt animatiefilms. Zowel opdrachtwerk als vrij werk. In Nadorst laat hij van beide takken wat dingen zien. Zo maakte hij voor De Wereld Draait Door een korte boektrailer met olieverf op glasplaat en regisseerde hij een dansfilm speciaal voor projectie op waterscherm. www.jasperkuipers.com

Jesse Laport
Jesse vat Nadorst samen in een gedicht. Een soort Nico Dijkshoorn, maar dan anders. Jesse werd in 2012 benoemd tot Stadsdichter van Arnhem, en is daarnaast werkzaam als organisator, columnist, presentator, acteur, muzikant en redacteur.

MORPHEUS
MORPHEUS, bestaande uit Lars Brinkman en Ayla Satijn, studeren af met de voorstelling Eindbegin. Ze staan aan het einde van een hoofdstuk, tegelijkertijd beginnen ze aan een nieuw stadium in ons leven. In Eindbegin laten ze de hoop en het gevaar zien die dromen met zich mee kunnen brengen.

Vivian Ammerlaan
Vivian word geïnspireerd door sublieme landschappen. Ze poogt de gevoelens die deze plekken bij haar opwekken te verbeelden. Ze verlangt ernaar om de bergen op te zoeken en te fotograferen, maar deze foto’s zullen nooit kunnen verbeelden wat ze op dat moment voelde. Daarom maakt ze gebruik van enscenering en manipulatie om beeld te geven aan haar gevoelens. www.vivianammerlaan.com 

genre: cabaret, toneel, dans, cultuur uit stad en streek