Terug

philharmonie zuidnederland

Nieuwjaarsconcert 2018

vr 5 jan 2018 20:30 tot 21:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


philharmonie zuidnederland luidt met veel plezier het nieuwe jaar in. Feestelijke muziek van onder andere Johann Strauss jr. begeleidt ook deze keer de vrolijke nieuwjaarswensen. Maar er is meer, zoals een film van Paul en Menno de Nooijer die Strauss nog bruisender maakt. Een concert dat sprankelt als de beste champagne en dat het orkest op de meest virtuoze wijze voor het voetlicht brengt. Vuurwerk voor de concertzaal.

dirigent: Kees Bakels – film: Paul & Menno de Nooijer

genre: klassieke muziek

De voorstelling maakt deel uit van de series Favoriet Klassiek 17-18 en Passe-partout

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu