Terug

Night Fever – the very best of the Bee Gees

Night Fever

vr 20 jan 2017 20:30 tot 23:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Night Fever - the very best of the Bee Gees is zonder twijfel de beste Bee Gees tribute show van Europa. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber. Een indrukwekkend concert, vol medleys en nu op een beperkt aantal locaties in Nederland te zien. Night Fever verzorgt een avondvullend programma met een dance classics dj en natuurlijk de allerbeste livemuziek. De bijzonder lange reeks hits van de Bee Gees komt voorbij in het 2,5 uur durende concert van de 7-mans formatie uit Duitsland. De band wordt vergezeld door een zangeres die de prachtige duetten van Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman voor haar rekening neemt.

You should be dancing, yeah!
Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. De gebroeders Gibb met hun witte jumpsuits, kettingen en overdadige borsthaar waren de helden van de disco. Wereldbekende hits More than a woman, Stayin’ Alive en Night Fever van het trio komen absoluut voorbij tijdens deze speciale avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals Massachusetts, Spicks and specks, Words en To love somebody worden tot in perfectie live gespeeld. www.bestofthebeegees.nl

genre: gastprogrammering

4,61 sterren

Gemiddelde waardering: 4,61 sterren

Corne Naalden

5 sterren

Goede band. Mooi op tijd begonnen. Mezelf prima vermaakt.

Jan en Els

5 sterren

Mooie voorstelling met prachtige lichteffecten. Echter de zang van het gezelschap werd vaak overstemd door de harde (bas) gitaargeluiden. Of dit kwam doordat wij helemaal bovenin zaten weet ik niet maar dat was wel jammer. Al bij al benaderden ze de echte Bee Gees heel goed.

A. Prokop

5 sterren

Het was geweldig!

Dhr. T. de Nijs

5 sterren

Goede kwaliteit en hoge entertainment waarde. Alleen was het volume in de eerste helft te hoog.

Koks

5 sterren

Kippenvel momenten super goed. Heel erg genoten.

C.Willems

5 sterren

Het was wel aardig, leuk om de liedjes terug te horen. Maar ook hele stukken heeeeel saai. Stemmen klonken aardig, maar het was geen show. Een statisch gebeuren, waar de zangers de flair niet hadden om het publiek mee te krijgen en de lichtshow zo verblindde, dat we minutenlang met de ogen dicht hebben gezeten. Het akoestische gedeelte werkte zelfs op de lachspieren: met zn drieën telkens weer op 1 microfoon zingend en de afwachtende houding van de leadzanger als hij niet aan de beurt was, was een aanfluiting en tegelijkertijd hilarisch en komisch. We zijn ook voor het einde weggegaan. Misschien moeten deze mannen hun eigen voorstelling eens terugkijken, zodat ze een idee hebben hoe ze op het podium staan. Dure kaarten en slechte kwaliteit.

Van Poppelen

5 sterren

Perfect en weer genoten.

Honings

5 sterren

Gewoon GEWELDIG

De Jong

5 sterren

geweldige band

5 sterren

waanzinnige avond gehad mocht van ons nog wel langer duren

Gelens

5 sterren

Anita

5 sterren

Da band en zangers waren supergoed, helemaal top. Maar het geluid was echt te hard en we werden geregeld verblind door te felle lampen die recht in je gezicht schenen. Dat is op te lossen door het theater zelf. We zaten bijna helemaal bovenaan.

Blom

5 sterren

Het was een fantastisch concert, geweldige show, muziek en zang.

Van Rooij

5 sterren

Geweldig

De Jong

5 sterren

Licht geluid band super goed was erg gezellig

J.M.A.J. Bogers

5 sterren

Het was een geweldig concert! We hebben een top avond gehad!

H.M.A. Smidt

5 sterren

Heerlijke avond terug in de tijd!

I. Van Dongen

5 sterren

Keesmaat

5 sterren

Was superrrr

L. Dogterom

5 sterren

Niet alleen een geweldige voorstelling , waarbij de Bee Gees zeer goed geïmiteerd werden, maar ook goed georganiseerd. Bar in de zaal , vrij in en uit lopen deels staand deels zittend.

Verheyen

5 sterren

geweldig, goede sfeer de band zong geweldig

J.A.M. Van de Perre

5 sterren

Geweldige ervaring en even terug in de tijd' Perfecte show Geluid ook perfect

J.O.S.E. Husson

5 sterren

Uitstekende uitvoering. Min puntje vonden wij dat de bas af en toe overheerste

5 sterren

Fantastisch! Genoten!

P.A.J. Nuyten

5 sterren

Een fantastisch concert, we hebben er van genoten. Licht en geluid was perfect, de service (drinken halen), ging best wel vlot.

Els

5 sterren

De muziek vonden we veel te hard en te schel. Zeker bij de zangeres was dit het geval. Ook het licht dat zeker in het begin fel de zaal in scheen en ons gewoon verblinden. . We waren zelfs eerder weggegaan doordat het geluid in ons hoofd op ging spelen. Jammer van dat. Verder was de uitvoering schitterend. Want de voorstelling was een feest van erkenning.

Luijbregts

5 sterren

Genoten van een heel goed optreden. Deze band benaderde de orginele sound van de Bee Gees op een bijna perfecte manier. Geweldige avond gehad.

Lilianalles

5 sterren

Het was een hele mooie show met lichteffecten en heel goed geluid!!!

Dré Brekelmans

5 sterren

geweldig leuke avond. om toch iets te zeuren hebben..... de afstemming vocals - soundband was niet altijd perfect....

Els en Leo Wijdemans

5 sterren

Was een super concert!

Vos

5 sterren

Fantastische muzikanten, zangers fenomenaal sfeer uitmuntend kortom wij hebben genoten van een avond bee gees.we hopen dat alle avonden "goud van oud"zo zullen worden dit is muziek

W.M. van Heugten

5 sterren

zoals de (echte) Beegees klinken !!

Arends

5 sterren

Geweldige avond gehad , top klasse van een hoog niveau.

Roos

5 sterren

Geweldig theater en erg leuke avond. Jammer dat er te weinig zitplaatsen waren omdat wij met een groepje waren waar er 2 mensen niet zo lang van konden staan.

Guus Heijnen

5 sterren

Een top avondje nostalgie, top band en leuke show. Aankleding met DJ voorafgaand, tijdens pauze en afterparty. Kortom een hele leuke avond uit en dat voor net 3 tientjes! Zeker voor herhaling vatbaar. We hebben genoten en doen dat nog steeds!

5 sterren

Gewoon genoten!

Beerens

5 sterren

geweldige band en super avond

Nuts

5 sterren

Ik en mijn partner vonden het Fantastisch , met GOED gastoptreden . Vonden wel dat er veel gepraat werd in de zaal ruimte ( sta gedeelte ) waar we ook bewust voor kozen , maar goed daar heeft u geen invloed op . Ik vond het een aanrader , terwijl het voor MIJ niet echt mijn muziek is ,maar vond het geweldig.

Van Oers

5 sterren

Het was heel indrukwekkend.

Valentijn

5 sterren

Geweldig, alle aspecten van het Beegees genre kwamen aan bod. Fantastische avond gehad, voor herhaling vatbaar.

Bert & Martine

5 sterren

Perfecte ervaring! Mooie lichtshow met geweldige zang van de Bee Gees cover band! Even terug naar vroeger, heerlijk !!

Bekkers

5 sterren

Gewoon GEWELDIG !!!

J. Hakkens

5 sterren

Het was geweldig echo genoten

Uijens

5 sterren

Het was een "Fantastisch" concert. We hebben er geweldig van genoten. Ook heel mooie lichtshow erbij.

Arends

5 sterren

Schitterende show...soms waren het de echte Bee Gees in de huid van deze geweldige artiesten. Terug in de tijd ten top..

L.A.M. De Wit

5 sterren

De zanger, in de rol van Robin gibb, was "bij uithalen" vals, over de top. Advies aan hem:lessen is morele, klinkt dan veel beter. Verder was de zanger Barry gibb fabuleus goed!

Gerard Horsten

5 sterren

Een waardige tribute aan de BeeGees die hun typische sound en fantastische muziek helemaal tot zijn recht liet komen. Geweldige band!

Irene Emmerik

5 sterren

Super show heb er van genoten.

J. Van Beek

5 sterren

Dynamische voorstelling, geluid in de zaal was niet optimaal uitgeregeld soms moeilijk te verstaan. Maar het was een supergezellig feestje.

H.A. Van der klooster

5 sterren

geweldige show.. boven ver wachting

Conny

5 sterren

Zeer goed gecoverde muziek. Klonk echt zuiver, mooi en klonk als de "echte" Wij hebben genoten.

Van Den Besselaar

5 sterren

Vooraf werd de band erg opgehemeld. Persoonlijk zou ik de band als middenmoot omschrijven. Akoestiek slecht in zaal. Wel genoten van het terug in de tijd gevoel. Zangeres erg prettige stem. Mooi. Verlichting in zaal niet meer van deze tijd.

A.W.W. Kas

5 sterren

licht en geluid waren heel goed, prettige sfeer en de songs waren bijna niet van echt te onderscheiden.

Marna en Ger

5 sterren

Geweldig was de band. stonden op het podium met een mooie lach en vonden het zelf ook gezellig.

Verstraten

5 sterren

Patricia en Tino Simons-Van Riel

5 sterren

Een geweldige show! Eigenlijk geen woordem voor, maar probeer toch o der wordenb te brengen: FANTASTISCH/GEWELDIG/KEIGOED/FENOMENAAL!!!! Wat wij ook een absolute meerwaarde vonden was, daf er gedanst kon worden en tijdens concert ook van een drankje genieten!!! Voor ons was het super genieten (en nog)!! Dus wat ons betreft: zeer zeker voor herhaling vatbaar! Tip: Volgend seizoen weer boeken (eventueel meerdere dagen) en wij zijn zeer zeker weer van de partij! Bedankt voor de fantastische avond!!!

bekijk reacties (56)

semi-seated

Dit concert is semi-seated. Er zijn staan- én zitplaatsen. Zitplaatsen zijn niet vooraf te reserveren.

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het verste van het verste kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. . menu