Terug

Richard Groenendijk

Om Alles!

vr 16 mrt 2018 20:30 tot 22:10  |  Jupilerzaal

Richard Groenendijk is een van de meest getalenteerde theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest en verschillende tv-programma’s is hij komend seizoen weer terug waar hij hoort: op het toneel. In zijn nieuwe cabaretvoorstelling Om Alles! zien we Groenendijk als vanouds van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest ad remme kant, in een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen.

Hij maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. “Intens geestig, maar ook met een warm hart.” (Parool) www.richardgroenendijk.nl

regie: Wimie Wilhelm – spel: Richard Groenendijk – kostuum: Stefan Leenaars – licht: Mike den Ottolander

genre: cabaret

Recensies

BN de Stem

- >5,0 sterren
"In Om alles! bewijst Richard Groenendijk met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren."

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Richard Groenendijk brengt hoogstaand amusement met scherp randje"

NRC

- >4,0 sterren
"Groenendijk heeft zijn angsten en onzekerheden verwerkt tot fantastische comedy, waarin hij zichzelf noch zijn omgeving spaart."

Telegraaf

- >4,0 sterren
"Richard Groenendijk gedijt op het podium en trakteert zijn publiek wederom op hilarische verhalen en mooie liedjes."

bekijk recensies (4)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu