Terug

Richard Groenendijk

Om Alles!

vr 16 mrt 2018 20:30 tot 22:10  |  Jupilerzaal

Richard Groenendijk is een van de meest getalenteerde theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest en verschillende tv-programma’s is hij komend seizoen weer terug waar hij hoort: op het toneel. In zijn nieuwe cabaretvoorstelling Om Alles! zien we Groenendijk als vanouds van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest ad remme kant, in een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen.

Hij maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. “Intens geestig, maar ook met een warm hart.” (Parool) www.richardgroenendijk.nl

regie: Wimie Wilhelm – spel: Richard Groenendijk – kostuum: Stefan Leenaars – licht: Mike den Ottolander

genre: cabaret

4,73 sterren

Gemiddelde waardering: 4,73 sterren

Kolthof

5 sterren

Groenewegen

5 sterren

scherp, humoristisch, meeslepend, actueel, gevoelig, humoristisch. letterlijk van alles wat en dat dik 2 uur achter elkaar!!!!

Van Der Gaag

5 sterren

Zat goed in elkaar, geboeid zitten luisteren en lachen.

W.J.C. Rijvers

5 sterren

Verrassend leuke voorstelling van een cabaretier die zich in toenemende belangstelling mag verheugen, van de Concertzaal met nauwelijks 200 mensen tot een uitverkocht Chasse grote zaal

Van De Graaf

5 sterren

Een heerlijk avondje uit....genoten van de voorstelling !!

Anne

5 sterren

Richard Groenendijk heeft weer een show weten te maken waarin hij met zijn bekende humor ook serieuze zaken aan bod laat komen. Kramp in mijn kaken van het lachen

Martin

5 sterren

Prooi

5 sterren

Richard Groenendijk was scherp als altijd. Het programma verliep vlot en werd nergens saai. Met weinig middelen wist hij ruim 2 uur lang te boeien. Er hadden wat mij betreft best wat meer liedjes in gemogen. hij heeft er een prachtige stem voor.

T

5 sterren

Fantastische show met emotionele en grappige momenten en zeker ook een boodschap voor asociale mensen met een keihard oordeel over mensen met een andere geaardheid. Het wordt tijd dat deze mensen eens gaan snappen dat je zo geboren wordt!

MACHIELSEN

5 sterren

Geachte heer/mevrouw, Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken, mijn teleurstelling te uiten omtrent de plaats in het theater die wij gistrerenavond hadden, balkon K, rij 7,stoel 12 en13. Aan Richard Groenendijk lag het niet, zijn voorstelling was subliem. Ik begrijp ook dat je achterop een balkonplek niet hetzelfde uitzicht hebt als vooraan maar... mijn gezelschap, een dame van 1 meter 58 heeft de hele avond alleen kunnen kijken naar de houten afscheiding met de rij schuin onder ons. Voor haar lengte was er, gezeten op die plek geen voorstelling te zien. Om met 1 meter 58 iets te kunnen zien zou de persoon in kwestie de hele avond voorover gebogen op het puntje van de stoel moeten zitten, hetgeeen niet alleen onconfortabel maar ook fysiek lastig kan zijn. Ik vind het jammer dat ik mijn gezelschap heb moeten teleurstellen en vind het eerlijk gezegd schandalig dat Chasse dergelijke plaatsen aan bezoekers verhuurt, zonder hen ervan vooraf te verwittigen dat het zicht op deze plekken beperkt is, en dan met name voor kleinere mensen. Conclusie is dat ik u heb betaald voor een plaatsbewijs waarvandaan de show voor mijn gezelschap niet op een normale manier te zien was. Mijn verzoek is dan ook het in de reservering genoemde bedrag terug te betalen. Mocht u van uw kant deze teleurstellende theater ervaring verder willen compenseren, dan houden wij ons aanbevolen.

Fam. De Backer

5 sterren

Fantastische voorstelling. We hebben ongelofelijk genoten. Absolute aanrader!

Van Weezel

5 sterren

Leuke show echter iets te moralistisch.

A.G. Hermans

5 sterren

leuke voorstelling met een serieuze noot, maar ook veel herkenbare humor. En een erg goede mening/statement op het eind van de voorstelling

Joosen

5 sterren

Topavond gehad echt supershow

Paulus

5 sterren

Leuk amusement

Vermonden

5 sterren

H.J. Kemp

5 sterren

Grandioos zo als Richard alle onderwerpen van de show en het Nederlandse volk neerzet. Ga zo door Richard!!!!!!!!!

Daantje

5 sterren

prachtige show van een pracht artiest een show vol humor en met een onderliggende boodschap

S. Nooijen

5 sterren

Heerlijke avond met Rotterdamse humor, ik hou ervan!

A.A. Hellewegen

5 sterren

Prachtig theater van alle gemakken voorzien, en de voorstelling was grandioos

Godefroy

5 sterren

Top

Genieter

5 sterren

Alles zat er in. Humor, realiteit, het leven.

Y.B. Bergmans

5 sterren

M. Naalden

5 sterren

Geweldig goed

J.W. Martha

5 sterren

Top voorstelling! Geweldig gelachen.

Koster

5 sterren

Het was geweldige show. Hij komt soms hard uit de hoek maar door de manier waarop hij het verpakt is het hilarisch. Hij verveelt geen moment en je ligt constant in een deuk . Om alles

Pouwe

5 sterren

Veel gelachen maar ook hier en daar een serieus onderwerp.

F.L. Vesseur

5 sterren

Mijn partner en ik hebben volop genoten van de voorstelling, onze lachspieren zijn niets tekort gekomen. En het ontbreken van een pauze zag ik als een verbetering.

Huizer

5 sterren

Top voorstelling! Gieren van het lachen, afgewisseld met emotionele verhalen.

Machielsen

5 sterren

Was echt een avondje lachen

Köllmann

5 sterren

Scherp, ontroerend, leuk

Anneke Beekman

5 sterren

We hebben genoten van het begin tot het eind. En zo knap helemaal alleen 2 uur lange voorstelling!!

J.A. Sips

5 sterren

Geweldig,we hebben erg genoten

Bep

5 sterren

Erg gelachen. Tot tranen toe. Maar er zat ook een boodschap in. Raakte bij velen een gevoelige snaar denk ik.

Van Leeuwen

5 sterren

Fantastische man

Jeanne

5 sterren

Het was een geweldige voorstelling! Zat heel goed in elkaar en we hebben enorm veel gelachen!

Caroline

5 sterren

Geweldig genoten van deze voorstelling! Een keertje geen show met politieke issues en continu mensen in de zeik nemen, maar uit het leven gegrepen zaken, met heel veel humor en zelfspot gebracht. Ook ontroerend soms. En wat is Richard trouwens een goede zanger en imiteert hij supergoed accenten! De gescheiden ouders in de zaal zullen wel even hebben moeten slikken....een rake tirade die een tijdje door ging en waar iedereen even stil van was. Tikje zwart-wit misschien, maar in elk geval wel een eye-opener en iets om over na te denken voor ouders die plannen mochten hebben in die richting. Nooit geweten dat Theo Maassen homofoob is... valt me ontzettend van hem tegen, ook naar zijn voorstellingen gaan we eigenlijk graag. Richard heeft groot gelijk dat hij het gebeuren rondom die prijsuitreiking noemde en waar hij soms tegenaan loopt. Maar wél mooi en terecht die prijs in de wacht gesleept, Richard. Het verhaal van de chauffeuse, de sushi in het penthouse en de oude mevrouw die euthanasie wilde, met die zoon met die aquariumpassie, hilarisch! En Tabby kwam ook nog even voorbij, haha! We hebben een geweldige avond gehad en hebben hard gelachen, heerlijk!

Van Der Linden

5 sterren

Geweldig

N.A.G.M. De Rooij

5 sterren

Super. Heerlijk avondje gelachen.

Van Drie

5 sterren

Was boven verwachting

Rednellie

5 sterren

Geweldig!

bekijk reacties (41)

Recensies

BN de Stem

- >5,0 sterren
"In Om alles! bewijst Richard Groenendijk met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren."

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Richard Groenendijk brengt hoogstaand amusement met scherp randje"

NRC

- >4,0 sterren
"Groenendijk heeft zijn angsten en onzekerheden verwerkt tot fantastische comedy, waarin hij zichzelf noch zijn omgeving spaart."

Telegraaf

- >4,0 sterren
"Richard Groenendijk gedijt op het podium en trakteert zijn publiek wederom op hilarische verhalen en mooie liedjes."

bekijk recensies (4)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu