Terug

Jasper van Kuijk

Onder de streep

za 29 apr 2017 20:30 tot 22:00  |  MK2zaal (theaterzaal)

Je neemt geen risico’s. Voor elke keuze die je maakt win je stapels informatie in. Wie is die cabaretier? Wat vonden recensenten van zijn voorstelling? Welke columns schrijft hij waar? En als dat niet in het tekstje staat, zoek je online. Want je wil wel weten wat je krijgt, toch? Het is tenslotte ook je vrije avond. Jasper vraagt je ditmaal niets op te zoeken maar je over te geven aan de verrassing. www.jaspervankuijk.nl

genre: cabaret

5,00 sterren

Gemiddelde waardering: 5,00 sterren

Den Ouden

5 sterren

Het verhaal was een mooi geheel, goed over nagedacht en humoristisch. Ik zal graag weer bij een volgend optreden willen zijn.

bekijk reacties (1)

Recensies

de Volkskrant

- >3,0 sterren
"Het is knap hoe Jasper van Kuijk al zijn losse onderwerpen verbindt met zijn angst voor een wereld waarin niets te ontdekken valt"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:00

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het verste van het verste kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. . menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.