Terug

Online creators event breda

ontmoet jouw favoriete YouTuber!

ma 21 mei 2018 14:00 tot 18:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Dit is hét event voor iedereen die gek is van online video. Hoe word je een online gamer, fashionista of influencer? Hoe maak je een goede tutorial of een toffe gaming video? Dit laten jouw favoriete YouTubers zien tijdens het online creators event Breda. Milan Knol, Nanne Meijer, Bobbie Bodt én Noah Zeeuw showen waar ze goed in zijn, vertellen over hun ervaringen, beantwoorden jouw prangende vragen en geven je de beste tips n tricks. Ontmoet jouw online helden, geef ze een hug en ga met ze op de foto.

Honger en dorst gekregen van alle tips? Er is genoeg te snacken en te drinken in de foyer. Hier laten we ook docu’s zien van verschillende social influencers. Na vandaag staat niks je meer in de weg om een echte YouTuber te worden! 

Milan Knol 
Milan Knol (broertje van Enzo Knol) is bekend van het youtube kanaal DagelijksHaaDee. Hij komt samen met Bas van Teylingen van de YouTubeschool alles vertellen en showen over online gaming. 

Nanne Meijer
Nanne laat tijdens het event een aantal prachtige akoestische covers van bekende nummers aan jullie horen. Uiteraard kun je na afloop met hem op de foto. Geniet alvast van zijn mooie stem op zijn kanaal

Bobbie Bodt
Bobbie droomde er als klein meisje al van om ooit televisie te maken. Hierdoor pakte ze een aantal jaar geleden haar koffers en verhuisde naar Haarlem om daar de opleiding Media & Entertainment Management te volgen. Eenmaal aan de studie wilde ze meer praktijk ervaring opdoen en deed ze naast haar studie productie- en redactiewerkzaamheden. Al snel merkte ze dat ze nog vrolijker werd wanneer ze voor de camera stond.

Ze deed mee aan het BNN programma ‘3 op Reis Backpack’ en is voor de finale naar Hongkong gereisd. Eenmaal terug in Nederland is ze gevraagd om het online platform Concentrate te presenteren. Daarnaast heeft ze een half jaar op de redactie gezeten om zich meer te ontwikkelen in het maken van content. Ook kun je haar zien op het YouTube kanaal Ferzuz en heeft ze haar eigen YouTube kanaal.

Noah Zeeuw
Zijn passie voor storytelling bracht hem zo ver dat hij nu als Creative Lead werkzaam is bij Medialane. Hier krijg hij de ruimte om de vetste content op verschillende social media platformen online te zetten, zoals Ponkers en de FilmFabriekZowel voor Ponkers en de Filmfabriek presenteert en bedenkt hij content. En met groot succes want Ponkers heeft bijna 500k abonnees en de filmfabriek ruim 46k abonnees. Naast zijn werk bij Medialane schuift hij regelmatig aan als filmexpert bij verschillende programma’s én heeft hij een vast item in de TV Show. 

programma
14:00 - 18:00 Doorlopend filmprogramma in de foyer 
14:00 - 14:30 Panel meiden 
14:30 - 15:15 Bobbie Bodt
15:15 - 15:30 Fotomoment Bobbie Bodt
14:30 - 15:30 Milan Knol & Bas van Teylingen
15:30 - 16:00 Fotomoment Milan Knol
15:30 - 16:00 Jacco van Shinewereld Q&A
16:00 - 16:45 Noah Zeeuw
16:45 - 17:00 Fotomoment Noah Zeeuw
16:45 - 17:00 Vlogbattle
17:15 - 17:45 Nanne Meijer
17:45- 18:00 Fotomoment Nanne
18:00 Einde

 

genre: gastbespeling