Terug

Online creators event Breda

ontmoet Milan Knol & Noah Zeeuw

ma 15 okt 2018 14:00 tot 17:30  |  MK2zaal (theaterzaal)

Dit is hét event voor iedereen die gek is van online video. Milan Knol en Noah Zeeuw showen waar ze goed in zijn, vertellen over hun ervaringen, beantwoorden jouw prangende vragen en geven je de beste tips n tricks. 

Milan Knol 

Milan Knol (broertje van Enzo Knol) is bekend van het youtube kanaal DagelijksHaaDee waar hij samen met zijn team, inmiddels al meer dan 1 miljoen abonnees heeft weten te bereiken. Hij komt samen met Bas van Teylingen van de YouTubeschool alles vertellen en showen over online gaming. 

Noah Zeeuw
Zijn passie voor storytelling bracht hem zo ver dat hij nu als Creative Lead werkzaam is bij Medialane. Hier krijg hij de ruimte om de vetste content op verschillende social media platformen online te zetten, zoals Ponkers en de FilmFabriek. Zowel voor Ponkers en de Filmfabriek presenteert en bedenkt hij content. En met groot succes want Ponkers heeft bijna 500k abonnees en de filmfabriek ruim 46k abonnees. Naast zijn werk bij Medialane schuift hij regelmatig aan als filmexpert bij verschillende programma’s én heeft hij een vast item in de TV Show. 

programma
14.00-15.00: Docu Shinewereld
15.00-15.45: Noah Zeeuw
15.45-16.45: Milan Knol & Bas van Teylingen
16.45: Meet & greet Milan en Noah
17:30: Einde