Terug Nog 6 dagen tot voorstelling

Op de koffie bij...

Stanley Burleson & Vera Mann

zo 25 feb 2018 11:00 tot 12:15  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Musicalcoryfeeën Stanley Burleson en Vera Mann speelden hoofdrollen in de grootste Nederlandse musicalproducties als My Fair Lady, Evita en Cats. Dit seizoen is Stanley te zien in From Sammy with love en Vera in Sweeney Todd. Maar vandaag houden ze het klein en dicht bij het publiek. Samen geven ze een intiem concert en vertellen ze persoonlijke verhalen.

Stanley Burleson
Stanley Burleson was te zien in musicals als Beauty and the Beast, Evita, La Cage Aux Folles, Miss Saigon en Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Voor zijn rollen als De Dood in Elisabeth en Giorgio in Passion won hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Daarnaast won hij ook de Award voor beste choreografie voor Ciske de Rat en verzorgde hij de choreografieën voor Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat en Musicals in Concert

Vera Mann
De Vlaamse actrice, zangeres en musicalster Vera Mann debuteerde in 1987 met een ensemblerol in de musical My fair lady, maar kwam in 1994 terug in deze musical in de rol van Eliza Doolittle. Ze was ook te zien in Les Misérables, Joe – de musical, West Side Story, Evita, Passion en Mamma Mia. Voor haar rol als Mrs. Lovett in Sweeney Todd kreeg ze dit jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol uitgereikt.

Na het overweldigende succes van afgelopen seizoenen halen wij ook dit jaar, speciaal voor de échte liefhebbers, de beste musicalsterren van Nederland naar Breda voor een exclusief en intiem koffieconcert. U hoort persoonlijke verhalen en bijzondere nummers waarbij de artiesten letterlijk heel dichtbij komen.

genre: lichte muziek, musical en show

op de koffie bij...

Rond de voorstellingen in de serie Op de koffie bij… hebben wij een heerlijk arrangement voor u samengesteld. Reserveer nu uw etagère met lekkernijen en wij zorgen dat deze voor u klaarstaat bij binnenkomst. Vooraf reserveren aanbevolen. De etagère is te bestellen vanaf twee personen. 
€ 4,50 p.p. 

Club opstelling

Neem uw consumptie mee de zaal in.

De voorstelling maakt deel uit van de serie Op de koffie bij

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Etagère met lekkernijen

Etagère met lekkernijen

Rond de exclusieve en intieme voorstellingen in de serie Op de koffie bij… genieten van een etagère met lekkernijen! Vooraf reserveren aanbevolen. Wij zorgen dat de etagère klaarstaat bij binnenkomst. € 4,50 p.p.