Terug

Op de koffie bij...

Stanley Burleson & Vera Mann

zo 25 feb 2018 11:00 tot 12:15  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Musicalcoryfeeën Stanley Burleson en Vera Mann speelden hoofdrollen in de grootste Nederlandse musicalproducties als My Fair Lady, Evita en Cats. Dit seizoen is Stanley te zien in From Sammy with love en Vera in Sweeney Todd. Maar vandaag houden ze het klein en dicht bij het publiek. Samen geven ze een intiem concert en vertellen ze persoonlijke verhalen.

Stanley Burleson
Stanley Burleson was te zien in musicals als Beauty and the Beast, Evita, La Cage Aux Folles, Miss Saigon en Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Voor zijn rollen als De Dood in Elisabeth en Giorgio in Passion won hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Daarnaast won hij ook de Award voor beste choreografie voor Ciske de Rat en verzorgde hij de choreografieën voor Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat en Musicals in Concert

Vera Mann
De Vlaamse actrice, zangeres en musicalster Vera Mann debuteerde in 1987 met een ensemblerol in de musical My fair lady, maar kwam in 1994 terug in deze musical in de rol van Eliza Doolittle. Ze was ook te zien in Les Misérables, Joe – de musical, West Side Story, Evita, Passion en Mamma Mia. Voor haar rol als Mrs. Lovett in Sweeney Todd kreeg ze dit jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol uitgereikt.

Na het overweldigende succes van afgelopen seizoenen halen wij ook dit jaar, speciaal voor de échte liefhebbers, de beste musicalsterren van Nederland naar Breda voor een exclusief en intiem koffieconcert. U hoort persoonlijke verhalen en bijzondere nummers waarbij de artiesten letterlijk heel dichtbij komen.

genre: lichte muziek, musical en show

4,45 sterren

Gemiddelde waardering: 4,45 sterren

D. Rasenberg

04-03-2018

5 sterren

Ik had verwacht in de intieme setting die gecreëerd is, dat ook de artiesten wat meer persoonlijk zouden zijn in hun verhaal. Ik vond het nu nog steeds veel show; ook de gesprekken tussendoor. Miste soms de inleving in de nummers. Heb wel van de kleine liedjes van Vera genoten. Die hebben me tot tranen geroerd. Fijn.

Beekman

27-02-2018

5 sterren

De ongedwongenheid van het op elkaar ingespeelde duo. Puur entertainment op de zondagochtend!

Vrijhoeven

27-02-2018

5 sterren

Genoten van deze twee vakmensen in intieme setting!

R. Gregoor

26-02-2018

5 sterren

Heel goed, erg genoten

P. Van der Meijden

26-02-2018

5 sterren

Mooie voorstellling. Heel leuk was ook de opstelling van het publiek

C.H.J. Kap - Maas

26-02-2018

5 sterren

Erg goed begin van de zondag. Heel goed gezongen en een vrolijke noot.

M. Valck

26-02-2018

5 sterren

Als fan van Vera Mann ben ik steeds blij om een voorstelling van haar te kunnen bijwonen. Breda is niet ver van Antwerpen,dus maak ik graag de verplaatsing. Ook Stanley zag ik al eerder aan het werk, 2 super artiesten!

J.A.

26-02-2018

5 sterren

M. Van der Velden

26-02-2018

5 sterren

Top artiesten

A. Vos-Kuiper

26-02-2018

5 sterren

2 mensen die er zin in hadden, chemie hadden met elkaar en niet klagen hoe vroeg het was, maar er gewoon voor gingen

J. Engelvaart

26-02-2018

5 sterren

bekijk reacties (11)

op de koffie bij...

Rond de voorstellingen in de serie Op de koffie bij… hebben wij een heerlijk arrangement voor u samengesteld. Reserveer nu uw etagère met lekkernijen en wij zorgen dat deze voor u klaarstaat bij binnenkomst. Vooraf reserveren aanbevolen. De etagère is te bestellen vanaf twee personen. 
€ 4,50 p.p. 

Club opstelling

Neem uw consumptie mee de zaal in.

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Etagère met lekkernijen

Etagère met lekkernijen

Rond de exclusieve en intieme voorstellingen in de serie Op de koffie bij… genieten van een etagère met lekkernijen! Vooraf reserveren aanbevolen. Wij zorgen dat de etagère klaarstaat bij binnenkomst. € 4,50 p.p.