Terug

Op de koffie bij...

Renée van Wegberg en Freek Bartels

zo 2 dec 2018 10:30 tot 11:45  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Afgelopen theaterseizoen schitterde Renée van Wegberg als Liesbeth List in de musical over de zangeres. “Een stralend middelpunt”, aldus de Telegraaf. Freek Bartels speelt in de bejubelde voorstelling Showponies.

Renée van Wegberg
Renée van Wegberg is een Nederlands zangeres en (musical)actrice die in het seizoen 2017-2018 de rol speelde van Liesbeth List in de musical over Lists leven. Zij was ook te zien in de musicals Urinetown, Wicked, Joseph en We will rock you.

Freek Bartels
Momenteel speelt Freek Bartels mee in de zeer succesvolle voorstelling Showponies (de Alex Klaasen revue). Hij verwierf grote bekendheid door zijn deelname aan Op zoek naar Joseph en het spelen van de hoofdrol in die productie. Hij was daarna o.a. te zien in de musicals Petticoat, Next to normal, Love Story, Beauty and the beast en From Sammy with love

genre: lichte muziek, musical en show

club opstelling

neem uw consumptie mee de zaal in

Arrangementen

Premium parking ochtend

Premium parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Appelflappen

Appelflappen

Op zondagochtend vult de foyer zich met de geur van vers afgebakken appelflappen. Krijgt u al trek in koffie, thee of cappuccino met een lekkere appelflap? Reserveer dan nu voor € 4,00 p.p. en wij zorgen ervoor dat dit bij Gerecht voor u klaarstaat. Dat is een goed begin van de zondag! Reserveer nu voor € 4,00 p.p. (met link erbij)