Terug

Op de koffie bij...

René van Kooten en Vajèn van den Bosch

zo 10 mrt 2019 10:30 tot 11:45  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Hij is een van de bekendste gezichten in de musicalwereld en zij timmert hard aan de weg met steeds meer hoofdrollen in grote producties. René van Kooten (o.a. Aïda, Les Misérables en Jersey Boys) en Vajèn van den Bosch (o.a. On your feet, Droomvlucht en The sound of music) zingen hun favoriete liedjes.

Vajèn van den Bosch
Vajèn van den Bosch is een Nederlands zangeres, musicalactrice, actrice en stemactrice. Van den Bosch begon haar zangcarrière op 10-jarige leeftijd door mee te spelen in The sound of music. Daarna speelde Van den Bosch in nog meer grote musicalproducties en kleine theatershows. Haar eerste hoofdrol verkreeg zij in Droomvlucht, daarna volgden Shrek, Droomvlucht en Grease. Vajen had een rol in de serie Spangas, de film Heartbeat en stond in de finale van de Voice Kids.

René van Kooten
René van Kooten is een Nederlands musicalster, zanger en acteur. Hij had onder andere rollen in de musicals Aida,Beauty and the beast, Zorro, Jersey Boys en de revival van Les Misérables. Voor deze laatste productie ontving hij een Musical Award. Van Kooten vertolkte in 2013 de rol van Jezus in The Passion.

genre: lichte muziek, musical en show

club opstelling

neem uw consumptie mee de zaal in

Arrangementen

Premium parking ochtend

Premium parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Appelflappen

Appelflappen

Op zondagochtend vult de foyer zich met de geur van vers afgebakken appelflappen. Krijgt u al trek in koffie, thee of cappuccino met een lekkere appelflap? Reserveer dan nu voor € 4,00 p.p. en wij zorgen ervoor dat dit bij Gerecht voor u klaarstaat. Dat is een goed begin van de zondag! Reserveer nu voor € 4,00 p.p. (met link erbij)