Terug

Op de koffie bij...

Mariska van Kolck en Tony Neef

zo 21 apr 2019 10:30 tot 11:45  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Twee musicalzwaargewichten die prachtige rollen hebben gespeeld. Tony Neef schitterde onder andere in Miss Saigon en Evita en Mariska van Kolck was te zien in Ciske de rat en Sonneveld. Zij speelden allebei in Chicago, maar niet tegelijk. Nu zingen ze samen de mooiste musicalnummers.

Tony Neef
Tony Neef werd bekend door zijn vertolking van de rol van Chris in Miss Saigon. Daarvoor was hij te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen in onder andere Chicago, Titanic, Les Miserables, Annie, Sonneveld en Beauty and the beast. Als stemacteur is hij te horen in vele animatiefilms en -series.

Mariska van Kolck
Mariska van Kolck speelde hoofdrollen in de Jantjes, Beauty and the beast, Ciske de Rat, Chicago, Sonneveld en Boeing Boeing.

genre: lichte muziek, musical en show

club opstelling

neem uw consumptie mee de zaal in

Arrangementen

Premium parking ochtend

Premium parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Appelflappen

Appelflappen

Op zondagochtend vult de foyer zich met de geur van vers afgebakken appelflappen. Krijgt u al trek in koffie, thee of cappuccino met een lekkere appelflap? Reserveer dan nu voor € 4,00 p.p. en wij zorgen ervoor dat dit bij Gerecht voor u klaarstaat. Dat is een goed begin van de zondag! Reserveer nu voor € 4,00 p.p. (met link erbij)