Terug

Het zandkasteel 2+

Op de piratenboot

Muziek
Grappig
Dans
Betoverend
zo 28 okt 2018 14:00 tot 15:15  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Koning Koos beleeft met Prinses Sassa en Toto de spannendste avonturen, maar ‘piraatje spelen’ blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden zij echte piraten en gaat met hun piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen. Als dat maar goed gaat…. Varen jullie mee?

Op de Piratenboot is een vrolijke en interactieve voorstelling waarin de kinderen lekker mee kunnen dansen en zingen.  De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppeling tv-serie. Stil zitten is niet nodig! www.zandkasteeltheater.nl

genre: kinderen en familie

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

ontmoet & groet

Na afloop van de voorstelling kun je op het podium jouw vriendjes uit Het Zandkasteel een handje geven en kun je met ze op de foto!

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

Arrangementen

Premium parking matinee

Premium parking matinee

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement

Eet voor of na de voorstelling de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker inclusief ranja. Vooraf reserveren wordt aanbevolen.
Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.