Terug

Paris – Berlin

Ellen ten Damme

wo 13 dec 2017 20:00 tot 22:05  |  Jupilerzaal

Ellen ten Damme en haar achtkoppige superband The Magpies hebben een retourtje Parijs-Berlijn op zak en maken een tussenstop in Breda. Ellen beweegt zich in dit theaterconcert kriskras door het knarsende en piepende Europa en roept op tot Chantez! Dansez! Maintenant!

Paris-Berlin is een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw: Edith Piaf, Berthold Brecht, Kurt Weill, Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Met veel geweldige muziek uit de jaren twintig dus, toen Parijs en Berlijn vooropliepen, maar ook met repertoire uit de jaren veertig en vijftig en muziek van nu. Laat ons dansen en zingen, de liefde en het leven vieren!

regie: Ruut Weissman – muzikale regie: Konrad Koselleck – muzikanten: Thijs Cuppen, Arthur Luijten, Marieke de Bruijn, Jos Teeken, Ben Mathot, Mark Mulder, Theo Sieben

genre: lichte muziek, musical en show

4,90 sterren

Gemiddelde waardering: 4,90 sterren

De Bloois

5 sterren

W.E.M. Dekkers

5 sterren

Wat een topvrouw! Ik heb genoten van de voorstelling. De volgende keer ben ik er zeker weer bij!

Lieke van Peursem

5 sterren

Fantastisch! Had nog nooit een voorstelling van Ellen gezien maar ben gegrepen en verrast door haar perfecte gevoelige zang en lichte humor. Ellen is naturel en misschien wel geniaal Muzikanten waren geweldige. Heb enorm genoten.

De Heer

5 sterren

Wat een goede voorstelling van band en ellen

A.N. Aarts

5 sterren

Gepassioneerde actrice met geweldige begeleiders. Genoten van de sfeer en de fraaie arrangementen.

C. Van Fessem

5 sterren

F. Karsbergen

5 sterren

Geweldige stem en performance van Ellen. Klasse muzikanten In 2 woorden geweldig en een absolute aanrander

C. Martens

5 sterren

Geweldige voorstelling!

Arjan van Baest

5 sterren

Een topvoorstelling! Theaterbeest Ellen ten Damme beweegt zich moeiteloos door een rijk geschakeerde verzameling Franse en Duitse liedjes van toen en nu. Ze wordt begeleid door een fantastisch orkest dat prachtige arrangementen speelt.

E. Van Arendonk

5 sterren

Heel gevarieerd programma, talentvolle Ellen, heel energiek en ook subtiel soms, hoewel dat wat weinig was. Het was vooral dynamisch met goede muzikanten, Echt een mooie avond, goed voor een 8 plus, Maar dat gezamenlijk hijgen in het begin had niet gehoeven, sloeg nergens op en dat heeft Ellen helemaal niet nodig, ze is zo al leuk genoeg.

bekijk reacties (10)

Recensies

Dagblad van het Noorden

- >4,0 sterren
"Een exercitie van wederzijdse liefde"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu