Terug

Paris de nuit

Recirquel

di 26 sep 2017 20:00 tot 21:15  |  Jupilerzaal


Recirquel Company Budapest introduceert de geheime Parijse nachten die u altijd al wilde leren kennen, geïnspireerd door de wellustige beelden van de Hongaarse fotograaf Brassaï. Verbazingwekkende circusartiesten, dansers en muzikanten brengen het decadente en beminde Parijs van de jaren ’30 tot leven, vervuld van verlangens en schoonheid. Een avond van lust, liefde en eenzaamheid. Onstuimig variété, rokerige live jazz en brutale interactie. Het summum van een onvergetelijke avond!

Ontdek de verborgen kanten van Montmartre, waar Picasso, Henry Miller, Modigliani, Josephine Baker en Brassaï opgaan in de nachtelijke schaduwen. Uitzonderlijke jazzmuzikanten, zangers, dansers en prachtige circusartiesten brengen een unieke ervaring. www.recirquel.com

genre: musical en show, dans

4,45 sterren

Gemiddelde waardering: 4,45 sterren

MtR

5 sterren

Fantastische afwisselende voorstelling, zang, dans, acrobatiek, sensueel met een vleugje humor met als setting een Parijse nachtclub uit de jaren 30. Een aanrader....

W.L.M. Herrijgers-Oostvogels

5 sterren

Een mooie maar korte voorstelling maar ik kan wel begrijpen dat er veel van de artiesten gevraagd wordt

Stefan

5 sterren

sexy, spectaculair, mooi vormgegeven, ietwat aan de korte kant.

W. Krijnen

5 sterren

Een goede voorstelling met een prachtige groep acrobaten/artiesten. Grootste bonus was een plaatsje op het podium. Dat maakte de voorstelling up close and personal.

A.J. Kloet

5 sterren

Ontzettend genoten van een supermooie voorstelling.

Demmenie

5 sterren

Ik heb een heerlijke avond gehad, vond de voorstelling wel redelijk kort maar absoluut van een hoog niveau. Vond de dansende dame bij de ringen gooi act een beetje te veel afleiden.

Van Erven

5 sterren

Zeer mooie voorstelling, mooi gevarieerd. Mooie mensen. Goede performance

anoniem s.v.p.

5 sterren

Fantastische voorstelling, onafgebroken amusement van het hoogste niveau!

5 sterren

Super knap wat deze artiesten neerzetten en prachtig om naar te kijken, een fijne avond. Van mij had het nog iets langer mogen duren.

D. Van den Eshof

5 sterren

Ongelofelijk dat een mens tot zulke prestaties in staat is !!!!! Van begin tot einde genoten !!!

A.H.E. Van Loon

5 sterren

Toneel: Sfeervol en passend ingericht bij deze voorstelling. Artiesten gaven het gevoel in de voorstelling te zijn opgenomen door de sfeer en de presentatie. Acts van behoorlijk kaliber met een (zang)linkje naar cirque du soleil.

C.J.A.M. Vrolijk

5 sterren

Wij vonden de voorstelling prachtig. Het was alleen jammer dat we het soms niet goed zagen, omdat wij op de 5de rij zaten keken we tegen de mensen die op de verhoging aan de tafels zaten. Maar wat een geweldig beheersing van de spieren zoals heel de groep laat zien. Gewoon super.

Edcius/ van Dongen

5 sterren

Fantastisch professioneel spektakel. We hebben genoten van de variëteit van de voorstelling. Show triggert de verbeelding van Parijs in de jaren '30. Combinatie artiesten en liveband was geweldig. Kortom goede keuze van Chassétheater.

J.P. Severijns

5 sterren

was mooi maar wel kort

G.C. Verschure

5 sterren

prachtige show in een prachtig decor.

Renske54

5 sterren

Het was inderdaad een Parijse nacht maar ik had me er een andere voorstelling van gemaakt op basis van de beschrijving. De Parijse nachten zijn trouwens niet zo kort, we mochten er maar een uur bij zijn en dan vind ik de prijs voor hetgeen geboden werd erg fors. Er waren een paar hoogstaande acts bij maar lang niet alles was even opwindend. Ik heb nergens gelezen dat het maar een uur zou zijn, als ik het had geweten had ik ook geen premium parking genomen.

H.F.G. Van Bree

5 sterren

Movie afwisseling van akrobatiek, Dans en muziek

C. Van den Berg

5 sterren

Adembenemende acrobatiek gecombineerd met goede bijpassende muziek, zang en dans. Een voorstelling om met heel veel plezier op terug te kijken.

Schul

5 sterren

Fantastisch, wat een artiesten, wat een snelheid, wat een virtuositeit, wel kort

Y.A.W. Boudeling

5 sterren

Heel verrassende voorstelling. Artiesten zijn ongelooflijk lenig en vermaken het publiek aan een stuk, Muziek was alleen soms te lang, te hard.

Evelien

5 sterren

Wat een artiesten!!

T. Bakker

5 sterren

Ontzettend genoten van deze geweldige show! Prachtige muziek met een zangeres met een ontzettend mooie stem. De optredens van de acrobaten waren zowel lachwekkend als indrukwekkend en ontroerend. Paris de Nuit is zeker een aanrader!

Gonzalez

5 sterren

Heel goed!

J.A. Fischer

5 sterren

J. Dyckhoff en S. Verhees

5 sterren

Prachtig, energiek, mooie muziek, mooie mensen, fantastisch decor. ik was erg onder de indruk

J.A.A. Van Dorst

5 sterren

J. Dyckhoff

5 sterren

Werkelijk waar een fantastisch stuk vol entertainment En actie. Geweldig dank je wel.

E.A.P. Uytdewilligen

5 sterren

De acrobatiek was van wereldniveau, en het publiek werd ook goed bij voorstelling betrokken. Aan de andere kant duurde de show maar goed een uur, wat de voorstelling relatief duur maakt en je niet echt het gevoel van een avondje uit hebt.

Jan-Maarten

5 sterren

Prima acts,mooi uitgevoerd

bekijk reacties (29)

Special seats

Schuif aan uw eigen tafel voor in de zaal, en beleef het variété van dichtbij! Kies tijdens het bestellen voor best beschikbare plaatsen en bij uw rang: vrije plaatskeuze (volloop)

CJP Dinsdagdeal

CJP loves theater! Op dinsdag 26 september organiseren ze een landelijke Dinsdagdeal. Die dag kan je met je CJP pas én je +1 met 50% korting naar Paris de nuit van Recirquel (dus 2 voor de prijs van 1). Vul tijdens het bestellen de code DINSDAGDEAL in, en vergeet op de dag zelf niet je CJP pas mee te nemen. Ook is de CJP pas te koop bij ons bespreekbureau. Meer info? Kijk op cjp.nl 

Recensies

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Verleidelijke en spectaculaire ode aan het gouden tijdperk van het Parijse variété"

To Do List

- >5,0 sterren
"Sensational, swoon-worthy cirque classique!"

Broadway Baby

- >5,0 sterren
"From start to finish, this is a thrilling show that demands to be seen and truly deserves to be"

Voice magazine

- >5,0 sterren
"Your hands will tingle from the clapping"

A Younger Theatre

- >5,0 sterren
"The cast catch your breath and steal it away"

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu