Terug

Passie voor Theater 2018-2019

ma 1 okt 2018 20:00 tot 23:30  |  Diverse locaties

Voor liefhebbers van toneel, dans, opera en klassieke muziek heeft het Chassé Theater een nieuwe kortingspas. Hiermee bezoekt u voorstellingen van gevestigde namen en gerenommeerde gezelschappen uit het (inter)nationale theaterlandschap in de genres toneel, dans, opera en klassieke muziek in onze grote en middenzaal. Voor slechts € 55 per persoon bent u in het bezit van deze pas. Vervolgens betaalt u slechts € 25 voor voorstellingen in de Jupilerzaal en maar € 15 voor voorstellingen in de Drukkerij Em. de Jongzaal.

Een overzicht van alle voorstellingen waarop deze korting geldig is en de voorwaarden vindt u op www.chasse.nl/passievoortheater.

voorwaarden
- deze kortingspas kost € 55 per seizoen; 
- pashouders betalen € 25 voor voorstellingen in de Jupilerzaal en € 15 voor voorstellingen in de Drukkerij Em. de Jongzaal; Deze korting wordt automatisch verrekend. 
- Passie voor theater is persoonlijk; 
- U ontvangt geen fysieke pas. Er wordt steekproefsgewijs gecontroleerd aan de hand van uw legitimatie of uw naam overeenkomt met de naam op het geboekte ticket. Houdt uw legitimatiepas daarom gereed. 
- geldig op een selectie toneel- en dansvoorstellingen, klassieke concerten en opera’s in de Jupilerzaal en Drukkerij Em. de Jongzaal. Een overzicht van de deelnemende voorstellingen vindt u op www.chasse.nl/passievoortheater;
- geldig op alle rangen; 
- Het abonnement is te koop vanaf donderdag 17 mei 2018 (voor Chassé Theatervoordeelhouders vanaf maandag 14 mei 2017); Ook de losse voorstellingen zijn vanaf dit moment de reserveren. 
- indien u een voorstellingsticket reserveert, wordt uw komst verwacht. Komt u twee keer niet opdagen (‘no-show’) dan heeft Chassé Theater het recht uw Passie voor theater te ontbinden; 

genre: klassieke muziek, opera, toneel, dans