Terug

Rabobank Kielegats Carnavalsconcert 2018

philharmonie zuidnederland, Do, Eric Vloeimans, Raoul Steffani e.a.

vr 9 feb 2018 20:11 tot 21:40  |  Jupilerzaal


Carnival in Brabant. A concert the musicians look forward to every year. The reins are let loose, it is time to sing, laugh, tickle the senses, and live in good cheer. The orchestra, in the meanwhile, bridges the gap between carnival hits and classical masterpieces. This concert just proves that carnival and class can go hand in hand very well.

genre: lichte muziek, gastprogrammering

4,22 sterren

Gemiddelde waardering: 4,22 sterren

A.M.C.W. Hendrickx-Westmaas

15-02-2018

5 sterren

Hele mooie klassieke muziek, maar niet zo carnavalesk!

Y.H.M.C. Thirion

10-02-2018

5 sterren

Eerste kennismaking met dit concert, samen met zus en we zijn om!! Wat een ambiance, wat een sfeer en wat een prachtig programma. Nadien een lekker biertje en genieten van de gezellige afterparty. Ik zeg alaaf en tot volgend jaar!

M.M.A.C. Van der MADE

10-02-2018

5 sterren

Genoten van het orkest en de 2 mannen. Do was een geweldige afknapper. Ze zag er niet uit in haar véél te strakke jurk. Ze vierde gewoon haar eigen feestje. Vreselijk!

J.W.J. Van Gastel

10-02-2018

5 sterren

ik vond het minder leuk en goed dit jaar......

Siebrand

10-02-2018

5 sterren

De zangeres Do vond ik helaas niet in dit programma passen. Een kleinere bezetting zou deze stem beter ten goede komen. Eric Vloeimans was, zelfs voor een Carnavalsconcert, een grootse verrassing. En de bariton was fantastisch. Het orkest kreeg, zo leek het mij, een grotere rol toebedeeld dan de afgelopen jaren, Een prima programma keuze!

L.J.J. Posthumus

10-02-2018

5 sterren

Gewoon een TOP avond, maak er een cd of dvd van !

J.H. During

10-02-2018

5 sterren

Zoals vanouds prima. Erg genoten.Goede ambiance etc. Alle superlatieven zijn van toepassing. En ook op de horeca was dit keer niets aan te merken.

C.G. Phaff

10-02-2018

5 sterren

carnavaleske voorstelling met bijna allemaal goede solisten

C. Van Gool

10-02-2018

5 sterren

Een mooie start van carnaval met muziek humor en mooie zang begeleidt door een geweldig orkest waar we trotst op mogen zijn in Zuid Nederland onder leiding van een gedreven dirigent die de zaal perfect kan stimuleren

bekijk reacties (9)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.