Terug

Rudolphi Producties / Stephanie Louwrier

De revolutie van de mislukking

za 21 apr 2018 20:30 tot 22:00  |  MK2zaal (theaterzaal)

Stephanie Louwrier laat in Revolutie van de mislukking haar kijk op de wereld zien. Een voorstelling over de gewone mens met zijn kronkels en zijn falen. Een ode aan de alledaagse waanzin, die we te lijf gaan met onze wildste fantasieën, een coming out van onze imperfecte gedachten. Laten we toegeven dat we allemaal een goed mens proberen te zijn, zoals Anita Witzier. Laten we toegeven dat we drinken om te vergeten, roken om te vluchten en dansen om te blijven bestaan.

Stephanie Louwrier maakt onderdeel uit van een nieuwe generatie theatermakers die weigert in hokjes te denken. Haar werk laveert op de grenzen van theater, performance, muziek en standup. Verwacht geen pasklaar antwoord maar kleur met Louwrier mee buiten de lijntjes van uw fantasie. In Revolutie van de mislukking trapt Louwrier om zich heen als een kick-bokser on acid, ontroert ze als Bambi, is ze onberekenbaar als de nacht en kwetsbaar als de blues. www.viarudolphi.nl

tekst: Ko van den Bosch, Stephanie Louwrier – eindregie en coaching: Titus Tiel Groenstege, Daria Bukvic – muziek: Norman Kapoyos, Amir Vahidi, Robbert Klein – spel: Stephanie Louwrier

Stephanie Louwrier (1986) studeerde in 2010 af aan de performersopleiding van Toneelacademie Maastricht. Haar afstudeersolo Pauvre Lola werd direct genomineerd voor de Kemna Award voor beste actrice en de ITs Parade Parel. Sindsdien staat Louwrier onafgebroken op het reizende theaterfestival de Parade en heeft elk theater van binnen en buiten gezien. Ze heeft gewerkt met Jeroen de Man, Sarah Moeremans en Daria Bukvić. Louwrier kan je niet weg zetten in een specifiek hokje, ze is verontrustend en ongrijpbaar, laverend op de snijvlakken van performance, theater, muziek, stand up.

“Door humor kan je zieltjes winnen en daarna rake klappen uitdelen. Ik wil mensen verwarren, ontroeren en met een grote glimlach de zaal zien verlaten.” (Stephanie Louwrier)

genre: toneel

Recensies

Theaterkrant

- >4,0 sterren
"In Revolutie van de mislukking laat Stephanie Louwrier schaamteloos eerlijk zien hoe ze het monster van de depressie te lijf is gegaan.”"

Lees hier de hele recensie.

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Vijf kwartier lang één vrouw op toneel, en wat voor een. Een bloedeerlijke vakvrouw en een dijk van een wijf."

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu