Terug

Ronald Brautigam

zo 26 mrt 2017 15:00 tot 16:45  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


In ruim dertig jaar heeft Ronald Brautigam zich wereldwijd bewezen als een van Nederlands meest toonaangevende musici en vooraanstaand fortepianist. Hij bracht meer dan zestig cd’s uit, waaronder de complete oeuvres voor pianosolo van Haydn en Mozart, en de Beethoven cyclus die nu internationaal wordt geroemd als een nieuw ijkpunt in de uitvoeringspraktijk van deze muziek. Aan de indrukwekkende lijst van prijzen met o.a. Edisons, een Franse Diapason d’Or de l’année en MIDEM Classical Award kon hij in 2015 voor deze opnamen nog een Edison en de prestigieuze Jahrespreis der Deutschen Schallplattenkritik toevoegen. Zijn concerten zijn minstens zo “verbijsterend, in technische zin adembenemend, trefzeker in stijl, emotioneel geladen en vitaal muzikaal op elk moment...”, zoals Gramophone zijn opnamen beschreef. www.ronaldbrautigam.com

Beethoven - Sonata in C minor, Op. 13 "pathétique", Sonate in D major, Op. 28 "pastorale", Seven Bagatelles, Op. 33, Sonata in C major, Op. 53 "Waldstein"

genre: klassieke muziek

inleiding 14.15

gratis inleiding

De voorstelling maakt deel uit van de serie geschiedenis van de piano

Arrangementen

Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.