Terug

Rondleiding Chasse Theater

za 9 sep 2017 11:00 tot 12:00  |  Route

De magie van het theater huist in alle hoeken van ons gebouw, van de diepste kelders tot de nok van de toneeltoren. Reserveer nu en ontdek de stilte in de regiecabine, de drukte in de laad- en losruimte, de nagalm in de orkestbak en de sporen van bloed, zweet en tranen in de kleedkamers. Op zondagen kunt u de rondleiding combineren met een high tea en/of bezoek aan Front.

De rondleiding is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

genre: rondleiding

Bekijk voorstelling op andere dag

za 3 mrt 2018 11:00 tot 12:00  |  Route
zo 8 apr 2018 11:00 tot 12:00  |  Route
zo 6 mei 2018 11:00 tot 12:00  |  Route
zo 6 mei 2018 13:30 tot 14:30  |  Route
za 9 jun 2018 11:00 tot 12:00  |  Route
za 9 jun 2018 13:30 tot 14:30  |  Route
bekijk alternatieve speeldata (6)

4,41 sterren

Gemiddelde waardering: 4,41 sterren

M.W.H. Migchelbrink

5 sterren

Superleuk. Kijkje achter de schermen hoe het in zijn werk gaat.

A.F.M. Van Tilborg

5 sterren

Het was erg prettig. De persoon die de rondleiding deed informeerde ons prima en had een prettige stem- en manier van omgaan

C.J. Verduyn

5 sterren

Heel leuk kees kon heel mooi vertellen. Nu weten we waarom een kaartje soms best duur is,als je weet wat er allemaal bij komt kijken. Een hele organisatie.

J.G. Vissers-Oomen

5 sterren

Erg interessant om eens achter de schermen te kijken

R. Korthout

5 sterren

Het ging om de rondleiding in het Chassé-theater. Het was voor de gids de eerste keer en dat was te merken: hij moest enkele keren terug naar zijn meer ervaren collega om de sleutel te vragen, hij wist de weg nog niet goed etc. Dat ging ten koste van de bezichtiging van het theater waardoor we wellicht enkele zaken niet hebben gezien. De gids was sympathiek, echter de collega minder, want hij had kunnen/moeten meelopen.

Th. van Tinteren

5 sterren

We hebben alles kunnen zien en de uitleg hierbij was ook goed en volledig.

M.A. Hendriks Schultze

5 sterren

Heel interessant en leuke uitleg van Cees ?: Hadden wel nog een half uur door kunnen gaan. Als vaste bezoeker van het Chassee leuk om achter de coulissen te staan.

T. Oomen

5 sterren

Ik vond het zeer interessant. Overal waar we mochten komen dat was erg leuk.Je gaat nu met andere ogen kijken als je in het Chassee Theater bent. De meneer die de rondleiding verzorgde deed het erg goed. Hij wist erg veel te vertellen op een leuke manier.

H.M. Van den Bogaert

5 sterren

Het was een leuke en interessante rondleiding, zeker om even een keertje achter de schermen te kijken

J.J.M. Donckers-Mommers

5 sterren

Wat gezellig om het theater nu eens van de andere kant van het podium te zien. En het was leuk om van Kees allerlei kleine wetenswaardigheden te horen over het podium, de kleedkamers, het artiestencafé en over de architect van dit geweldige "creatieve" gebouw. Ik heb genoten.

A.J.A. Van Haperen - sips

5 sterren

Prettige rondleiding, interessante dingen gehoord, goed kunnen kijken achter de schermen. komplimenten aan meneer Kees, hij doet het wel heel erg leuk hoor. Zou best eens een week echt achter de schermen willen kijken, cq meedraaien, lijkt me erg tof om mee te maken!!!!!!

M.N.J. Kowenberg-Geerts

5 sterren

Jammer, ik ben niet geweest door niet te kunnen lopen. Hopelijk als er een volgende keer kom dan ben ik graag van de partij. Mijn Dochter vond het wel heel leerzaam. Met Vriendelijke groet, M Kouwenberg- Geerts

H.J.M. Brok

5 sterren

De rondleiding was prima, ik heb nu gezien hoe het ongeveer allemaal werkt. Er komt heel wat bij kijken ivm decor licht en muziek. En de uitleg was sympathiek af en toe komisch en die meneer (helaas naam vergeten) had verstand van zaken.

J.L.M. Van Aert

5 sterren

Het was erg leuk en leerzaam om achter de coulissen van het theater te mogen kijken. Er werd heel veel verteld op een zeer boeiende manier. De volgende keer zit je toch anders in het theater, nu je weet wat er allemaal voor, achter en boven je gebeurd. Erg leuk!!

P. De Groot

5 sterren

Brigitte

5 sterren

Super enthousiaste gids/verteller Cees, iedereen hing aan z'n lippen. doorspekt met humor , echt een aanrader om het Chasse eens van een andere kant te zien.

C. Sophie

5 sterren

hartstikke leuk,aanrader !

N.M. Buquet

5 sterren

Aardige ontvangst met koffie. Leuke rondleiding én er wat van opgestoken te hebben.

P. De Pauw

5 sterren

indruk wekkende rondleiding. leuke gast heer Cees goed verhaal met een glimlach.

C.J.M. Schilders- Norbart

5 sterren

Het was erg leerzaam en interessant eens achter de schermen te kunnen kijken en het was erg leuk om de theaterzaal nu eens vanaf het toneel te zien. De uitleg van de heer Korenbrits was erg boeiend en interessant. .

J. Van Agtmaal

5 sterren

Zeer de moeite waard; een voorstelling zal nooit meer hetzelfde zijn.

B.A.J. Merkx

5 sterren

Ik (Chloè van 7 jaar) vond het heel leuk. Meneer Cees, die daar werkte, legde het ook goed uit. Het was voor mij de eerste keer achter de schermen. Het leukste vond ik om te zien hoe een podium opgebouwd werd.

bekijk reacties (22)