Terug

Saman Amini / Paradiso Melkwegproductiehuis & Black Sheep Can Fly

Samenloop van omstandigheden

vr 25 mei 2018 20:30 tot 21:40  |  MK2zaal (theaterzaal)

Acteur Saman Amini, ruim vijftien jaar geleden van Iran naar Nederland gevlucht, zingt, speelt en vertelt in Samenloop van omstandigheden over zijn leven, zijn moeder en vader, de liefde en alles wat nodig is om overeind te blijven als er niks meer overeind staat. Projecties en de soulvolle, jazzy ritmes van zijn liveband begeleiden zijn woorden. Amini was eerder te zien in de theaterhits Nobody Home en Jihad de voorstelling van Daria Bukvić. www.viarudolphi.nl

concept, tekst, spel & muziek: Saman Amini - eindregie: Saman Amini & Nima Mohaghegh - muzikaal leider & bas: Martin Verheesen - toetsen: Chelsea Laverne - drums: Jelle Huiberts,Viktor van Woudenberg - elektronische arrangementen: Rui Reis Maia - vocal coach: Simon Amon - animaties & visual effects: Huig van den Hoofdakker - productie: Paradiso Melkweg Productiehuis & Black Sheep Can Fly

De uit Iran afkomstige acteur Saman Amini vlucht samen met zijn moeder en zusje op 11 jarige leeftijd naar Nederland. Hier komt hij al op jonge leeftijd in aanraking met Theatergroep DOX. Hij blijkt een groot talent en stroomt moeiteloos door naar de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht. Saman is medemaker en speler in de theaterhit Nobody Home en Jihad de voorstelling en heeft onder andere gespeeld in televisieseries Flikken Maastricht en Van God los.

genre: toneel

5,00 sterren

Gemiddelde waardering: 5,00 sterren

P. Vastbinder

28-05-2018

5 sterren

Boeiende tekst. Afwisselend gebracht. Prettige muzikale begeleiding.

Edwin Vorderman

27-05-2018

5 sterren

Prachtige, indrukwekkende voorstelling waarin tekst, spel en muziek instrumenten zijn om een indringend verhaal te vertellen. Saman Amini is een meesterverteller.

Ebrahimian

26-05-2018

5 sterren

bekijk reacties (3)

Recensies

Volkskrant

-
"Indringend, maar steeds ook met humor, met liveband en mooie projecties"

"Laatst zag ik in een tentje op De Parade de voorstelling Samenloop van omstandigheden van Saman Amini, Iraanse vluchteling, nu theatermaker in Nederland. Een half uurtje theater dat alles en iedereen door elkaar schudde."

NRC

-
"De rijke symboliek en aangrijpende inhoud maken van ‘Samenloop van Omstandigheden’ een van de beste voorstellingen die de afgelopen jaren op de Parade te zien zijn geweest"

Dagblad van het Noorden

- >5,0 sterren
"Wonderschone taal in een sterk ontroerend verhaal."

bekijk recensies (3)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 18:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu