Terug

Rob Scheepers

Schroot

wo 7 jun 2017 20:30 tot 21:55  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Padoem Patsss... kijk, als je daar wint, kan je carrière niet meer stuk! Dat overkwam Rob Scheepers, tonprater uit het Brabantse Sterksel, die we beter kennen als advocaat Dick, kermisexploitant Jimmy Calypso en voetbalhooligan Ben van Daal. Ook mocht hij aanschuiven bij DWDD, waar hij hardnekkige grachtengordelroos opliep. Daar is hij trouwens nog steeds niet helemaal van hersteld. www.robscheepers.com

genre: cabaret

4,65 sterren

Gemiddelde waardering: 4,65 sterren

A.T.C. Van Dongen

5 sterren

Geestig, herkenbaar, contact met publiek, aanrader!!

C. Van Evelingen

5 sterren

Anderhalf uur aan een stuk gelachen. Jammer dat heel Nederland hem nog niet kent

S.T.J./.J.H.M. Liebregts

5 sterren

leuke opbouw met humor die ons wel aanspreekt. Ook de vergelijkingen die worden gemaakt met zijn raak. De tijd vloog voorbij. Smaakt dus naar meer.

W.J.M. De Nijs

5 sterren

vreselijk gelachen. top vent

R.A.A.C.-.C.J.M.M. Elsten

5 sterren

We kenden hem alleen van het tonpraten. Maar 1 1/2 uur weet hij ook ontzettend goed vol te maken. Hij verslapt geen moment. Hele leuke goede interactie met het publiek.

Verdonschot

5 sterren

Erg fijne, grappige voorstelling. De moeite waard.

J.J. Vos

5 sterren

Vol humor! Enorm gelachen.

Van Den Broek

5 sterren

super show erg gelachen .zaten veel herkenbare dingen in dat het zo leuk maakt. had m al een halfjaar daarvoor gezien op een feestje in breda en daardoor tickets geboekt voor deze show. zaten wel een paar stukken tussen die ik al had gehoord toen dus daarom 4 sterretjes .

J.M. Van der Heijden

5 sterren

Kende Rob alleen als tonprater. In het theater heeft ie leuke show weg gezet. Veel gelachen. Verrassend leuk, echt aanrader.

Van Meggelen

5 sterren

Enorm gegoten en ontzettend gelachen. Heerlijke avond samen met mijn zoon gehad.

Sophia

5 sterren

Van Dijk

5 sterren

H. Damen

5 sterren

Heel verrassend. We hebben ons kapot gelachen. Lekker luchtige goede humor!!! Goed gesmurfd Rob!

A.M.A.L. Meeuwissen

5 sterren

tranen gelachen!

G. Janssen

5 sterren

Van Gils

5 sterren

A. Berkhout

5 sterren

Leuke show, verwachtingen waren vrij hoog na Rob enkele keren als tonprater te hebben gezien en de verwachtingen werden grotendeels waargemaakt. Af en toe zakte de show wat in, maar dat werd dan meteen weer opgelost door een leuk verhaal of goede grap.

bekijk reacties (17)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.