Terug

Maaike Widdershoven, Addo Kruizinga & Chassé Theaterkoor

Seasons

zo 18 feb 2018 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal

Zangeres en musicalster Maaike Widdershoven neemt samen met Addo Kruizinga, orkest en het Chassé Theaterkoor haar publiek mee op een spannende reis door de seizoenen. Begin de zondag met de mooiste tranentrekkers en inspirerende ‘feel good’ nummers, die met Maaike’s gouden stem gegarandeerd de rest van de dag nog naklinken. www.maaikewiddershoven.nl

Maaike Widdershoven
Maaike Widdershoven speelde hoofdrollen in de grootste musicals. Zo speelde ze Christine in The Phantom of the Opera, Maria in West Side Story en Maria in The Sound of Music. Voor die laatste rol ontving ze in 2003 de John Kraaykamp Musical Award. Samen met onder meer Danny de Munk was Maaike te zien in Musicals in Concert 2. In 2004 maakte ze als Polly in Weil’s Dreigroschen Oper haar debuut in de opera bij Opera Zuid en speelde daarna nog bij o.a. Opera Spanga en het Nederlands Operette Theater. Ook zong ze in Musical to the Max waarin ze met Tony Neef, Frans Schraven, Joke de Kruijf en Brigitte Nijman een ode bracht aan musical. In de Joop van den Ende productie Aspects of Love kreeg Maaike in 2013 de musical award voor beste vrouwelijke bijrol in een kleine productie toegekend.

genre: lichte muziek, musical en show

3,85 sterren

Gemiddelde waardering: 3,85 sterren

J.J.E. De Koning

02-03-2018

5 sterren

Helaas hebben wij de voorstelling moeten missen vanwege het feit dat ik enkele dagen ervoor ben aangereden en in het ziekenhuis moest verblijven. Heel erg jammer. wisten ook niet of de mogelijkheid aanwezig was deze te annuleren en eventueel naar een andere datum te verplaatsen.

Brouwer

22-02-2018

5 sterren

1- Bindteksten door artiesten zelf laten doen komt voor mij vreemd over. Bovendien leek het mij niet echt goed voorbereid. 2 - met ups (koor en klassieke stukken) en downs (Ado)

R. Piket

22-02-2018

De voorstelling was geweldig. Heel goede zang, vaak ontroerend, fijn orkest, en een leuk afwisselend programma.

J.L.M. Van Overloop

21-02-2018

5 sterren

Het was een prachtige voorstelling, die zeker 5 sterren waard is

A. Ravenstijn

20-02-2018

5 sterren

Prachtig muzikale voorstelling van hoogstaand niveau met een mooie afwisseling tussen instrumentaal en vocaal, klassiek en lichte muziek/pop. Chassé koor erg mooie omlijsting van de solisten. Hetzelfde geldt voor het kleine orkest. Gezien eerdere voorstellingen met Max Smeets wel enigszins 'meer van hetzelfde'.

T.M.G. Jansen

19-02-2018

5 sterren

Ik heb enorm genoten van deze voorstelling wat een professionaliteit! Goed orkest, super sollisten en een top koor. Wat echt kippevel bezorgde bij " Halleluja" van Handel. Zo mooi. Volgend jaar zeker weer, daarna lekker geluncht en heerlijke zondag gehad!

W. De Kam

19-02-2018

5 sterren

Leuk en zeer gevarieerd programma! Het geluid leek af en toe wel wat weg te vallen. Als het koor zingt mogen ze ook wel wat meer op de voorgrond.

J.F. Van Ingen

19-02-2018

5 sterren

Goede artiesten en aansprekende nummers

D.P.J. Mijvis

19-02-2018

5 sterren

geluid was zeker in het begin niet goed

M. Wawrzyniak

19-02-2018

5 sterren

Prima voorstellingen . We hebben genoten en we komen nog 3 keer.

A. Aarts graag zelfs maar wel compleet dan

19-02-2018

5 sterren

G. Tanis

19-02-2018

5 sterren

Goede voorstelling. Prima afwisseling.

Marleen

19-02-2018

5 sterren

De voorstelling was geweldig. Het geluid was niet zo goed afgesteld.

A.M. Schutjes-Dongelmans

19-02-2018

5 sterren

bijzonder genoten

bekijk reacties (14)

nagenieten

Blijf na het concert nagenieten in de foyer met livemuziek in stijl van het concert.

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.