Terug

Maaike Widdershoven, Addo Kruizinga & Chassé Theaterkoor

Seasons

zo 18 feb 2018 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal

Zangeres en musicalster Maaike Widdershoven neemt samen met Addo Kruizinga, orkest en het Chassé Theaterkoor haar publiek mee op een spannende reis door de seizoenen. Begin de zondag met de mooiste tranentrekkers en inspirerende ‘feel good’ nummers, die met Maaike’s gouden stem gegarandeerd de rest van de dag nog naklinken. www.maaikewiddershoven.nl

Maaike Widdershoven
Maaike Widdershoven speelde hoofdrollen in de grootste musicals. Zo speelde ze Christine in The Phantom of the Opera, Maria in West Side Story en Maria in The Sound of Music. Voor die laatste rol ontving ze in 2003 de John Kraaykamp Musical Award. Samen met onder meer Danny de Munk was Maaike te zien in Musicals in Concert 2. In 2004 maakte ze als Polly in Weil’s Dreigroschen Oper haar debuut in de opera bij Opera Zuid en speelde daarna nog bij o.a. Opera Spanga en het Nederlands Operette Theater. Ook zong ze in Musical to the Max waarin ze met Tony Neef, Frans Schraven, Joke de Kruijf en Brigitte Nijman een ode bracht aan musical. In de Joop van den Ende productie Aspects of Love kreeg Maaike in 2013 de musical award voor beste vrouwelijke bijrol in een kleine productie toegekend.

genre: lichte muziek, musical en show

3,00 sterren

Gemiddelde waardering: 3,00 sterren

Marleen

5 sterren

De voorstelling was geweldig. Het geluid was niet zo goed afgesteld.

A.M. Schutjes-Dongelmans

5 sterren

bijzonder genoten

bekijk reacties (2)

nagenieten

Blijf na het concert nagenieten in de foyer met livemuziek in stijl van het concert.

De voorstelling maakt deel uit van de serie Met het oor op zondag

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.