Terug

Shen Yun 2018

zo 29 apr 2018 14:30 tot 17:05  |  Jupilerzaal

Ga op een buitengewone reis door eeuwenoude dynastieën en hemelse rijken, waar legendes en klassieke helden tot leven komen. Duizelingwekkende, geanimeerde achtergronden bewegen mee met de tijdloze etnische en folkloristische dansen die het podium vullen met kleur en energie.

De ingenieuze sprongen en salto's van Shen Yuns meesterdansers, de donderende oorlogstrommels en verheffende stemmen van de vocalisten smelten samen in een onvergetelijke ervaring. Het in New York gevestigde Shen Yun is een wereldwijde sensatie geworden die China’s 5.000 jaar aan goddelijk geïnspireerde cultuur doet herleven, een cultuur die bijna verloren was.

Klassieke Chinese dans, met haar explosieve technieken, gesynchroniseerde bewegingen en expressieve kracht, vormt het hart van de productie. Oscarwinnares Cate Blanchett noemt het “een buitengewone ervaring” en Donna Karan “betoverend”. ShenYun.com/Nederland 

genre: wereldcultuur, dans, gastprogrammering

4,07 sterren

Gemiddelde waardering: 4,07 sterren

M. Korff

5 sterren

Ik vond het een heel aparte, schitterende voorstelling. Echt een unieke belevenis!

A. Star

5 sterren

Goed verzorgd en met liefde gebracht. Mijn vrouw en ik hebben van het optreden geweldig genoten.

A.Krijgsman

5 sterren

super prachtig! Ik was erg onder de indruk van alles. De voorstelling en het orkest.

Geraldine G.d.P.

5 sterren

Onvoorstelbaar (totdat je het met eigen ogen ziet) en indrukwekkend.

Van den Brande

5 sterren

De artiesten van Shen Yun brengen een ongezien artistiek meesterschap met een waardevolle spirituele boodschap. Ik kom superlatieven tekort om mijn ervaring uit te drukken! Ronduit schitterend! Ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Verreth

5 sterren

Goed

Verbruggen

5 sterren

een heel fijn theater en zaal, fijne avond gehad

Anoniem

5 sterren

We vonden het een mooi voorstelling de dans en de kleding, daar hebben we van genoten

De Waele

5 sterren

Ik bleek, geheel tegen mijn zin, in een religieuze propaganda voorstelling terecht te zijn gekomen.

A.C.A. Nelemans

5 sterren

In een woord geweldig !

Ria De Graaf

5 sterren

Te hoge verwachting door recensie. Soms een Disney animatie effect. Voorstelling zoals 60 er jaren, na ieder dansje gingen de gordijntjes dicht. Veel te duur voor wat er getoond wordt.

W.G. Valk

5 sterren

C. Segeren

5 sterren

De prijs kwaliteit verhouding was er gewoon niet. De tussenaankondigingen erg storend en amateuristisch. Sopraan zong gewoon vals. Dans was wel mooi. De verwachting die geschept werd in de aankondiging kwam niet uit.

Gerrie Baggermans

5 sterren

een sprookje op toneel, zo mooi

Keulen

5 sterren

Lees https://hazlitt.net/longreads/selling-china-sleeve-dance

Bune

5 sterren

Dynamisch sprankelend en fantasierijk

Daniëls

5 sterren

Carl May

5 sterren

voorstelling van Shen Yun is goed georganiseerd. Voorstelling is uitmuntend. Wij zijn tevreden.

Bink

5 sterren

Het was een zeer mooie en indrukwekkende voorstelling we hebben er erg van genoten.

Hartog

5 sterren

Schitterende show, 5000 jaar China in dans gevangen. Wat een professioneel gezelschap. Woorden schieten te kort: perfectie in uitvoering, blijdschap om te dansen en hun cultuur uit te dragen spat van de dansers af. Prachtige muziek. Chapeau!

FRUNT

5 sterren

Het is een geweldige groep die je, gedurende het optreden, continue verbaasd over de inhoud en uitvoering van de voorstelling.

Teurlings

5 sterren

Ik ben een Falun dafa beoefenaar

Anja

5 sterren

1. 7 Erg disciplinair. Mooie combi met scherm en live. Punctueel en bijzonder mooie kleuren betreft kleding en achtergrond. Samen perfect bij elkaar.

Jac Daamen

5 sterren

Een unieke bijna hemelse ervaring. Wat een schoonheid wat een charme en wat een fantastische projecties.

A. Goossens

5 sterren

Enorm genoten van al de verrassingen die zich voordeden. Prachtige effecten, geweldige dans, kostuums,synchroon optreden... Adembenemend mooi.

Erik Roelandt

5 sterren

Goede en leuke presentatie Mooie choreografie Muziek helemaal ok Decor en fantastische "stunts op sqcherm" Schitterende dansers en danseressen

A. Van Tilburg

5 sterren

Prachtig! Niet eerder zo iets moois gezien en gehoord!

J.T. Arntz

5 sterren

Prachtige kostuums, mooie -verhalende- dansen, geweldige trucages d.m.v. met behulp van de bewegende decors; maar tegen het einde bereikten wij wel een verzadigingspunt. Het had voor ons een kwartier eerder afgelopen mogen zijn. En de Chinese mevrouw met de sopraan stem: echt verschrikkelijk met al even erge tremoren "hihihihihieee"! Maar misschien vindt men dit in China wel mooi...

S. H. Goey

5 sterren

De dans op zich vond ik op den duur eentonig. Er zat weinig uitdagende elementen bij. De sopraan vond ik matig, ze zong met weinig gevoel en te hard. Het decor vond ik een knap stukje techniek.

M.M. Mayen

5 sterren

Het was prachtig, maar het had een vloeiende voorstelling kunnen zijn zonder aankondigingen en uitleg.

Hoedt

5 sterren

Zeer minder indrukwekkend dan wat wij verwachtte op basis van videobeelden van de show in Salzburg. De show is volgens ons aanzienlijk kleiner (minder artiesten). De lovende kritieken (nog nooit zo iets indrukwekkend gezien, tot tranen geroerd enz.) van toeschouwers doen ook veel meer beloven dan wat getoond werd.

HOUSTON

5 sterren

subliem

F. Van Iwaarden

5 sterren

We vonden het echt geweldig en gaan deze ShenYun zeker nog een keer kijken en beleven! Mijn zus en ik waren samen (zij is enorm beperkt) en bij thuiskomst vroeg ze gelijk wanneer gaan we weer. Daar werd ik helemaal blij van. Dat is nog nooit gebeurd en ik zorg inmiddels 18 jaar voor haar. We wensen jullie veel liefde en vreugde in jullie passie.

Friedy van den Akker

5 sterren

Het was een prachtige voorstelling, een geoliede machine. De dansers perfect gelijk met de muziek, of andersom. De afbeeldingen op het achterscherm waren geweldig en levensecht. Het regende en sneeuwde echt, de vlaggen wapperden, de dansers liepen zo door in het virtuele landschap.Net geen vijf sterren. De aankondigingen waren in het Engels en Chinees, niet voor iedereen goed te volgen. Dat er voor de hoge toegangsprijs deze keer geen consumptie was ingesloten, verbaasde mij wel.

Hopmans

5 sterren

De sprekers, uitleg duurde soms te lang en te veel tussenkomst. Voor de jeugdige bezoekers had de Nederlandse taal ook aanwezig mogen zijn. Wanneer u had aangekondigd dat er geen Nederlands gesproken zou worden had ik mijn kl. dochter beter voorbereid, of u had een meeting kunnen houden voor de jeugdige onder de bezoekers. Met vriendelijke groet M Hopmans

M.J.E. De Graaf

5 sterren

Mooie gedisciplineerde voorstelling, maar niet spannend genoeg voor ons.

W.B. Koekkoek

5 sterren

De voorstelling was geweldig. We kende het wel een beetje in de zin dat wij 4 jaar geleden een rondreis door China hebben gedaan van 30 dagen en daar naar vier Chineese opera's zijn geweest. Ook dat was indrukwekkend. Waarom dan geen 5 volle sterren, wel jammer was dat de uitleg die gedaan werd in het Engels en gedeeltelijk in het Chinees was. Waar was dat Chinees voor nodig, wie in de zaal zal dat verstaan hebben? Om de sfeer te proeven even een kort verhaal in het Chinees ter inleiding was genoeg geweest. En daarna eventueel een Engelse en een Nederlandse uitleg. Er van uitgaan dat iedereen vlot Engels kan verstaan is een verkeerde aanname zeker als het publiek wat ouder is. In hun lagere schooltijd was Engels nog lang niet een onderwijs onderdeel. Mensen jammer zeker een gemiste kans. Met vriendelijke groet, Willem Koekkoek

Veraart

5 sterren

Wij vonden de voorstelling schitterend. Wat een mooie en kundige mensen werken hieraan mee. Bijzonder zijn ook de effecten van het decor. Kortom kleuren, kleding en muziek: prachtig.

Robert V.

5 sterren

Een zeer mooie en kleurrijke show waarin het verhaal duidelijk wordt verteld in dans. Mijn vrouw en ik hebben enorm genoten.

Christina

5 sterren

Wat een blijmakende perfectie, alles was grandioos, ik heb ontzettend genoten!! Oog- en oorstrelend, spiritueel en leerzaam! Ik hoop jullie nog eens te kunnen bezoeken! Dank voor deze fijne avond, dat deze prachtige professionele dansers en muzikanten en de hele organisatie nog maar lang door mogen gaan!

H. Herdingh

5 sterren

Mooie muziek, snelle acrobatische dans, flitsende wisselingen met het decor op de achtergrond, heel bijzonder-nog nooit gezien. Choreografie heel goed. Prachtige verdeling van de vloer. Sopraan heeft een mooie heldere stem, echter in het Chinees klinkt de muziek minder makkelijk in onze oren.

R.J.H.M. Nelemans

5 sterren

Prachtige voorstelling

Filip

5 sterren

De voorstelling was heel uniek en heel verassend. De ware Chinese traditionele cultuur is werkelijk tot leven gekomen bij Shen Yun. Heel erg mooi. Zowel de dansen, kleurrijke gedetailleerde achtergronden en klassieke muziek waren zeer hoogstaand in niveau. Het was een heel positieve ervaring voor onze familie! We hebben ervan genoten.

Martin

5 sterren

Mooi dans, verhallen, zingen ook. Het orkest was wereld klasse. Een introductie naar chese dans. wat ik minder vond was de manier om stickem de falon dafa te promoten

Kalmund

5 sterren

Best dance show ever seen. Absolutly beautiful. Deep meaning , fantastic costumes and very touching stories.

Faulhaber

5 sterren

Als schouwspel was het betoverend mooi. Het was volgens ons niet nodig om er toch min of meer geforceerd een politieke en religieuze boodschap in te verwerken. De bijdrage van de sopraan had wat ons betreft achterwege kunnen blijven.

Munnix

5 sterren

Prachtige voorstelling Mooie aankleding ,fantastische samenwerking tussen beeldmateriaal en dansers Goede muziek en als men eerder in China is geweest veel punten van herkenning.

Sisi

5 sterren

indrukwekkende en kleurrijke voorstelling, genoten van de prachtige kostuums en mooie dans. onderhoudende achtergrondeffecten maar die niet té aanwezig waren. een schitterend beeldend verhaal door China, een. aanrader voor wie van de klassieke dans houdt.

L.M. Van Geenen

5 sterren

Adembenemend

Peter van Empel

5 sterren

Matig . Veel van hetzelfde. Vooral op het eind met die te schelle harde zangstem en de vertaling erbij kwam over als zieltjes winnen. Deed veel afbreuk aan de voorstelling. Podium en diverse uitvoeringen vooral met de innovatieve multimedia waren prachtig.

BRIAIRE

5 sterren

Uit de informatie die wij kregen ,vóór dat wij de kaarten gouden plaatsen kochten, wekte bij ons de verwachting dat wij een geweldige uitvoering tegemoet konden zien. Dat viel tegen. De solo uitvoering van Haolan Gent viel erg tegen.

B.A.A. van Kuijk

5 sterren

alles perfect uitgevoerd, indrukwekkend en prachtig

Doomen

5 sterren

Zeer professioneel. Gepassioneerde dansers, prachtige muziek.

Lampe

5 sterren

Mijn vriendin en ik hebben ontzettend genoten. Fantastisch, geweldig, subliem etc. woorden tekort. Ze vond het alleen jammer dat ze op het laatst geen foto mocht maken. Maar ik begrijp het wel. Het is privacy. Hartelijk dank voor alles ook aan de Shen Yun dames en heren. Als ik geld had ging ik weer, zelfs naar alle 4 de voorstellingen.

J. Guitink - Hoekman

5 sterren

Prachtig Prachtig

Reedijk

5 sterren

Erg mooi. Vooral de traditionele dans stukken en de kostuums. De verhalende stukken vond ik minder. Vaak een hoog "peppie en kokkie" gehalte. Het was mooi maar geen 100 euro mooi. Ik vond de prijs/kwaliteit verhouding niet in balans.

E. Boeren

5 sterren

geweldig, qua dans, decor kleuren, muziek, acrobatiek, kleding , Thema.

Messemaker

5 sterren

Super marketing, aankondiging veel belovend. Echter, de show was niet bijzonder en vooral porpaganda voor Falun Dafa. Absoluut geen waar voor mijn geld. Zwaar teleurgesteld en 300 euro armer.

Van Oorschot

5 sterren

Kleurrijk, snel,veelzijdig, goede en mooie utvoering

C. VEROUDE

5 sterren

Ceulemans

5 sterren

Prachtige voorstelling zowel dans als muziek.

Lee

5 sterren

A. De Rooy

5 sterren

Geweldig.Alleen jammer dat het niet werd gepresenteerd in het Nederlands maar in het Engels.

Van De Veerdonk

5 sterren

erg kinderachtig en storend al die uitleg

Ruud

5 sterren

Heel mooi maar had iets meer spektakel verwacht.

Sandra van Dijk

5 sterren

Geweldig. Tijdens de voorstelling werd ik omarmd door zoveel positiviteit. Met een blij gevoel en volop hoop voor de toekomst, hebben mijn vriendin en ik op onze trrugreis richting Limburg nog veel mooie momenten besproken. We hebben een mooi herinnering gedeeld, waarover we nog lang niet zijn uitgepraat. Mijnvriendin is schoonheidsspecialiste en heeft een eigen zaak. Zij houdt ervan om mensen mooi te maken. Zij zegt” iedereen is mooi, want schoonheid zit van binnen. Als mensen naar mij komen voor een behandeling, dan vind ik het leuk om dit voor hun te mogen doen. Als ze daarna stralend weer naar buiten gaan, geeft mij dat een goed gevoel. Omdat ik ervan hou mijn passie over te dragen aan de mensen die mij bezoeken” Door het zien van Shen Yun is mij getoond dat innerlijke schoonhuid vab binnenuit komt. Zo mooi. Mijn hart maakt sprongetjes, het danste mee, wat een fijn gevoel is dat.

W. Nauwelaerts

5 sterren

MUZIEK, KLEDIJ HEEFT ONS ZEKER KUNNEN NEKOPREN

H. Rijsdijk

5 sterren

Fantastisch

F.A.M. De Graaf

5 sterren

Het was niet wat we hadden verwacht, de kaarten kosten te veel voor wat we ervoor kregen.

Rogers

5 sterren

De voorstelling was prachtig. De elegantie, de kleuren, verschillende dans stijlen, zeer getalenteerde dansers en danseressen, het muziek.. alles zeer goed uitgevoerd met precisie en klasse. Allemaal prachtig.

Rorije

5 sterren

beetje veel van hetzelfde

Molle

5 sterren

Prachtig aan kostuumsen dans...wat eentonig

A. De Leeuw

5 sterren

Prachtige show dus geen cinema!

Spel

5 sterren

Geweldig

Jansen

5 sterren

Hele mooie voorstelling!

J.G. Mandemaker

5 sterren

Wij vonden het tegenvallen. We hadden er veel meer van verwacht. Simpel qua dans. Wel erg mooi qua kostuums. Erg duur voor wat je krijgt.

G.P.M. Regli

5 sterren

het was een geweldige sensatie

Luciene & Hans

5 sterren

Wij vonden het fantastisch. Groet Luciene & Hans

Naima uit Marroko

5 sterren

Ik was absoluut niet blij, door agressief medewerker aan het eind van de voorstelling. Mijn vriend e zijn vrouw zijn speciaal uit Marokko om de voorstelling te zien. Mijn vrouwen de vrouw van mijn vriend maakten een onschuldig foto gewoon op de rij stoelen van voor dat alles was begonnen. Aan het eind van de voorstelling de chinees bewaker stond i de weg en liet niemand door lopen , hij rukte de telefoon uit de hand van de vrouw van mijn vriend om zelf de foto er uit te halen. Onbeschoft en asociaal. Ik ga een klacht indienen.

Johan

5 sterren

Fascinerend mooi prachtige dans en een prachtig verhaal over de cultuur van China. En wat wij fenomenaal vonden is het achterste decor het was een prachtige voorstelling, mooie zaal en het Chassé is een prachtig theater. Alles is keurig netjes en ook heel vriendelijk personeel.

R. De jager

5 sterren

Geweldige performance, goede artiesten, had iets gevarieerder mogen zijn

Van Dam

5 sterren

De verwachtingen waren hoog gespannen gezien de voorpublicaties. De voorstelling was goed, niet spectaculair, veel van hetzelfde en doordrenkt met propaganda over de Falun Data. Op Faebook werd van deze propaganda geen melding gemaakt.

H.NORBART

5 sterren

De souplesse waar alles werd uitgevoerd,het decor, de muziek in een woord geweldig .

C. de Heer

5 sterren

De voorstelling op zich is 5 sterren waard echter de toegangsprijs, die absurd hoog was, maakt de waardering slechts 4 sterren.

Jacobs

5 sterren

Enorm genoten van de voorstelling !!! TOP

P.C.J. Van Dommelen

5 sterren

Fantastische voorstelling. Genoten van dansers, kleding entourage. Fijn dat we ook op de hoogte werden gebracht (programmaboekje) van de achtergronden.

K. Harylallsingh

5 sterren

Geen woorden voor,maar heel prachtig heel mooi heel bijzonder, het was meer dan ik heb verwacht.ik heb mij echt tijdens dat hele show in het paradijs gevoel gehad.dank u wel. ,

Reijngoudt

5 sterren

Een ontroerende en ook humoristische uitvoering. Fantastisch om op deze manier kennis te maken met een stukje Chinese cultuur.

7Katten

5 sterren

Prachtige dans en kleuren.

H.L.M. Machielsen

5 sterren

Super mooie show. Verrassend met de mooie beelden bij de dans en muziek.

Dirk Van De Geuchte

5 sterren

betoverend mooi qua muziek, dans, acrobatie en digitale interactie tussen podium en achtergrond. Enig minpunt was de solo operazang uitgevoerd door de sopraan van dienst tijdens het spektakel.

Riedijk

5 sterren

Geweldig mooi

Jan D. uit P.

5 sterren

Danselement prachtig, decor geweldig. Te veel nadruk op hun ideologie.

Stephanie

5 sterren

Breathtaking beauty joint by a likewise moral spirit.

Prins

5 sterren

voor de pauze was het tempo minder dan na de pauze. voor mij kan de zang beter voor de pauze of helemaal niet.

P.J.T. Van Rest

5 sterren

Minder spectaculair dan ik verwacht had.

Van Zwieten

5 sterren

ongelooflijk mooie en boeiende voorstelling. Dans, muziek en techniek op een zeer hoog niveau. We zaten op het balkon en hadden een prachtig uitzicht op de dansers en het orkest

Van Herp

5 sterren

Een fantastisch visueel spektakel met prachtige dansers, kostuums en visuals! Maar wat jammer dat bezoekers zich niet kleden volgens de dresscode...

Jian

5 sterren

Prachtig!

Edwin

5 sterren

Er waren heel mooie stukken tussen, maar wij vonden het stuitend dat het eigenlijk een soort propagandistische avond was voor falung dafa. Met als hoogte/dieptepunt de sopraan met de tekst die op het scherm verscheen. Als we dit hadden geweten, dan waren we waarschijnlijk niet gekomen.

W. De Rooy

5 sterren

Het was geweldig maar jammer dat de uitleg niet in het Nederlands was.

G.D.M. Gabriels

5 sterren

Dans - muziek - toelichting op de uitvoering lieten je de diepere betekenis van alles beter ervaren. Zeker een aanrader voor hen die van dans - muziek - geschiedenis over het ontstaan houden.

Ibu

5 sterren

Oh GEWELDIG!! Gracieus, indrukwekkend, mooie kostuums en jurken. kunstige choreografie, pakkende zang door de sopraan. Echt met Liefde & Licht uitgevoerd.

Fam Vandekar

5 sterren

Mooie show met prachtige kostuums en fantastische dans.

C. Vriends

5 sterren

Adembenemende show, zeker de dansen en de overgang van de spelers van het podium naar het filmdoek. Een aanrader, jammer dat door de maar drie voorstellingen in Nederland weinig mensen deze show kunnen zien.

Weem Vd

5 sterren

geen woorden voor. Wat een perfectie!

Rijssen

5 sterren

Het was een geweldige show. Ik heb genoten van die mooie avond. Bedankt jullie ook Gr Eddy Rijssen

A.R. Schiphorst Preuper

5 sterren

Unieke show. Mooie kostuums en dans, beetje erg Amerikaans!

Van Der VeerSr

5 sterren

Mooi,grappig en gedurfd. Heb ervan genoten . Mooi theater ,was mijn eerste bezoek.

Monique

5 sterren

Een hele mooie voorstelling. Alles klopte, artiesten, kostuums, decor, orkest. Ik heb me geen moment verveeld.

De Vooght

5 sterren

Betoverend spektakel

J.P. Severijns

5 sterren

hele mooie show veel kleur

Diana

5 sterren

Prachtige voorstelling! Operazangeres vond ik tegenvallen in vergelijking met de rest. Paste er niet bij.

Arnold

5 sterren

De lichteffecten waren geweldig, de muziek daarentegen blijft niet in mijn hoofd hangen, zoals mooie muziek doet. Het dansen was mooi, doch net iets minder dan de commercial deed vermoeden. Toch ben ik heel blij er bij te zijn geweest en kan het iedereen aanraden!

Van Oorschot

5 sterren

Het was geweldig.

Don

5 sterren

Mooie voorstelling, kleurrijk en met spectaculaire dansbewegingen. De discipline en timing, bijzonder. Minpuntjes waren de soprane en het instrumentale nummer, maar dat is persoonlijk.

S. Bernd

5 sterren

Fantastisch! Zelden zo'n geweldig ballet gezien. De muziek was m.i.te luid en te "Westers", niet sfeervol passend bij de voorstelling.

Mirjam Van der Beek

5 sterren

Prachtige dans, kostuums. Daarnaast krijg je als kijker meer inzicht in de geschiedenis van China. Erg mooie show!

P. Bakkers

5 sterren

De show was niet aan eengesloten. Spreken tussendoor niet fijn evenals de pianomuziek en zang.

Tielemans

5 sterren

Very entertsining. Great choreography. This addresses the child in every human being.

Marcos

5 sterren

Vooraf geen echt idee wat we konden verwachten. Prachtig en bijzonder theater met innovatieve combinaties van vakmanschap en techniek. De propaganda voor de Falun Gong beweging nemen we op de koop toe , maar mag best een onsje minder.

bekijk reacties (121)

Arrangementen

Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu