Terug Nog 3 dagen tot voorstelling

Shen Yun 2020

wo 29 jan 2020 14:00 tot 16:20  |  Jupilerzaal

Een inspirerende reis door 5000 jaar!

Shen Yun zorgt met haar grootse productie voor een theaterbeleving die tijd en ruimte ontstijgt. Wij nodigen u uit voor een inspirerende reis door één van de grootste schatten van de mensheid — vijf duizend jaar aan Chinese beschaving.

Betreed een wereld waar filosofen en dichters naar harmonie zochten met de Tao, of “Weg”, van het universum. Waar meisjes bekoorlijk dansten en atletische generaals vochten met geestdrift. Waar tijdloze verhalen over edelmoedigheid en deugdzaamheid geboren werden. Waar hemel en aarde verbonden waren en hoop gaven aan de mensheid.

Met klassieke Chinese dans als één van de oudste kunstvormen ter wereld, gepatenteerde interactieve achtergronden en originele orkestwerken, brengt Shen Yun de betoverende schoonheid en diepe wijsheid van het oude China tot leven.

Traditionele Chinese cultuur — met haar spirituele oorsprong en diepzinnige kijk op de wereld — werd verdrongen door het communisme in China. Ondanks dat Shen Yun momenteel niet kan optreden in China zelf, brengt ze dit kostbare erfgoed terug tot leven en deelt ze het met de rest van de wereld.

reviews 

“Het is adembenemend! Ik ga diep geraakt en geïnspireerd naar huis!”

Rita Cosby, met een Emmy Award bekroonde journaliste

 

"Hier zit een enorme kracht in die de wereld kan omarmen. Het geeft veel hoop… Het is echt hemels." —Daniel Herman, voormalig Minister van Cultuur van Tsjechië

 

“Vijf sterren! Ik heb zo'n 4000 shows bekeken sinds 1942. Niets is vergelijkbaar met wat ik vanavond heb gezien." Richard Connema, theaterrecensent

 

“De oude Chinese wijsheid zal de hele wereld ten goede komen.”

—Ted Kavanau, oprichter en senior producent van CNN Headline News

 

“Ik raad iedereen aan het te gaan zien en ervan te leren.”

—Donna Karan, mode ontwerpster DKNY (New York)

 

“Ga het zien om het te geloven, anders loop je het belangrijkste evenement in je leven mis.”

—Joe Heard, voormalig fotograaf van het Witte Huis die Shen Yun meerdere keren heeft gezien.

 

“Ontzagwekkend!”

-ABC

 

“Dit moet je zien.”

—Broadway World

genre: gastbespeling