Terug Nog 7 dagen tot voorstelling

De Alex Klaasen revue - Showponies

Alex Klaasen, Freek Bartels e.a.

za 31 mrt 2018 20:00 tot 22:25  |  Jupilerzaal

De vlechten gladgekamd en de hoeven gelakt. Salinero is er niks bij. Steeds weer hongerig naar een oorverdovend applaus, nieuwe muzikale weides en nog hogere hordes om te bespringen, trippeltrappelt dit prijzenpaardje in perfecte galop langs de Nederlandse theaters. Maar wie is deze showpony nou echt?

Showponies is een feelgoodrevue met een staartje, een pop-up-spektakelshow over privacy en de tol van de roem. Met een cursus ‘echt-zijn voor beginners’, een musical over hysterische fans, een klucht die eigenlijk een opera wil zijn, een neporkest en een suikerklontjes-afterparty met Pony St. Clair. Met onder anderen collega-knollen Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex een avond vol humor, typetjes en natuurlijk veel liedjes en dans. Met vallen en opstaan. Want een showpony must go on. www.alexklaasen.nl

script: Alex Klaasen – regie: Gijs de Lange – spel: Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen, Jip Smit e.a.

genre: cabaret, musical en show

Recensies

Volkskrant

- >5,0 sterren
"Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit seizoen"

Telegraaf

- >5,0 sterren
"Knotsgek pleidooi om jezelf te mogen zijn"

Theaterkrant

- >5,0 sterren
"Technisch en inhoudelijk ijzersterk"

Dagblad van het Noorden

- >5,0 sterren
"De beste show in tien jaar"

BN de Stem

- >5,0 sterren
"Een heerlijke voorstelling waarin Klaasen zijn grote veelzijdigheid, als performer én tekstdichter, demonstreert"

Trouw

- >5,0 sterren
"Een virtuoze aaneenschakeling van bonte sketches, absurde, gevoelige liedjes en trefzekere typetjes, iets waar Klaasen in uitblinkt."

NRC

- >4,0 sterren
"Klopt aan alle kanten"

Parool

-
"Ongekend hoog humorniveau"

bekijk recensies (8)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu