Terug

Single Camping

Tjitske Reidinga, Ilse Warringa e.a.

wo 12 jun 2019 20:30 tot 22:50  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Single Camping is een gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatie-clown. Met de allerbeste komedie-acteurs van Nederland: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa.

Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je, met of zonder kinderen, niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar.. een camping. Speciaal voor singles.

Single Camping is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle, dat is voor iedereen een nachtmerrie. Single Camping is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch. www.bostheaterproducties.nl

concept: Marije Gubbels, Rop Verheijen, Ilse Warringa – tekst & regie: Marije Gubbels – spel: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap/Jip Smit, Ilse Warringa

genre: toneel

2,36 sterren

Gemiddelde waardering: 2,36 sterren

Caroline

08-05-2019 in De Goudse Schouwburg

5 sterren

Leuke voorstelling, de klucht van vroeger. Top acteurs natuurlijk, mooi vocaal met elkaar. Grappig, maar zeker humor waar je van moet houden. Gelukkig houd ik ervan en heb dus erg gelachen en genoten.

Mandy Hagen

08-05-2019 in De Goudse Schouwburg

5 sterren

Geweldige voorstelling met ontzettend veel goede grappen. Ik heb genoten!

lian van oers

08-05-2019 in De Goudse Schouwburg

eerste deel ging nog wel maar na de pauze was het flauwer dan onderbroekenlol en erg verwarrend. Decor en acteertalent stemmen prima maar de verhaallijn was erg zwak vanaf het moment dat de clown optrad vond ik het jammer dat ik niet aan de zijkant van de rij zat zodat ik zonder anderen te storen naar huis had kunnen gaan. Jammer ook gezien de hoge prijs van het kaartje.

Daniëlle

21-04-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Voorstelling in Eindhoven bekeken. Zaal uitverkocht, er werd zelfs gelachen. Echter niet door mij. Na 15 minuten was alles wel gezegd, daarna ging het nergens meer over. Het verbaast mij dat zulke leuke en goede acteurs een slecht verhaal niet naar iets leuks om kunnen buigen. Schijnbaar meer voor nodig. Mocht je kaartjes hebben voor een voorstelling, dan zeg ik Marktplaats. Wij waren namelijk niet de enigste die tijdens de pauze op zijn gestapt. Zeer treurig dit.

Salina

10-04-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Slecht script, leek wel amateurtoneel. Voor de pauze ging het nog, na de pauze was het niet meer vol te houden. Meerdere mensen liepen voortijdig de zaal uit. Zeer jammer, had het cadeau gedaan aan mijn vriendin, die ik, 25 jaar geleden, op een singlecamping had ontmoet.

Kester Freriks

05-04-2019

De tenten van camping De Bosnimf, ergens in Frankrijk, staan scheef in het toneelbeeld en later in de voorstelling gaan ze zweven. Dat oogt arcadisch, maar de voorstelling Single Camping

BvB, den Bosch

03-04-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Tijdens de pauze weggegaan, saai verhaal. Jammer, meer van verwacht

Marianne

24-03-2019 in Schouwburg de Meerse

Gisteren in Orpheus geweest. Het gaat echt nergens over. Vond het een niet leuke voorstelling en wilde tijdens pauze naar huis. Spijt dat ik dit ook niet gedaan heb. Jammer.

Couperus

23-03-2019 in Schouwburg de Meerse

Teleurstellende voorstelling in Apeldoorn gezien. Zo gemaakt, zo niet-humoristisch, amateurtoneel en slecht decor. Volle zaal door Luizenmoeder?

Marisca

23-03-2019 in Theater aan de Parade

5 sterren

Wat een tegenvaller dit zeg!

Louise

21-03-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

gisteren in Rijswijk gezien. In de pauze weg gegaan, slecht stuk. Zangkwaliteit was goed maar de liedjes slecht. Ik was al geen fan van Tjitske Reidinga maar dit was nog eens extra hysterisch en afschuwelijk. De enige positieve uitschieter was Elise Schaap

Ann

17-03-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Iets teveel ervan verwacht door de goede cast en alle media eromheen maar helaas een grote tegenvaller!

Marian

14-03-2019 in Schouwburg de Meerse

We hebben een gezellige avond uit gehad maar dit kwam niet door het stuk. Ontzettend flauwe grappen die ook nog eens voorspelbaar waren. De zang was daarentegen prima en ook de decorstukken waren mooi gemaakt. Ik zou deze voorstelling bij niemand aanraden...helaas...

Donna

14-03-2019 in Schouwburg de Lawei

5 sterren

Wauw wat een hilarische voorstelling! Heel veel gelachen en leuke liedjes. Vooral Elise Schaap is echt heel goed. Echt een aanrader.

Sophie

13-03-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

De voorstelling gezien in Zoetermeer. Wat een heerlijke voorstelling is dit en wat een geweldige cast. Elise Schaap speelt echt fantastisch. Maar ook Ilse en Tjitske zijn super. Ook de nummers zijn mooi! Heerlijke avond gehad en enorm gelachen.

Donna

13-03-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Voor de pauze nog enigzins vermakelijk, iets teveel uitvergroot, maar ok. Na de pauze raakte de voorstelling kant nog wal. Verhaal compleet zoek, hele flauwe “humor”, te langdradig. Jammer dat deze goede namen zich lenen voor zo’n matig script en slecht afgewerkte voorstelling!

Jel

12-03-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Onze verwachtingen bleken te hoog gespannen. Energieke voorstelling maar verhaallijn was traag en saai...

Marijke 8 maart Zoetermeer

11-03-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Uitverkocht theater. Erg veel gelachen. Ook de zangstemmen waren goed. Wat mij betreft, een heerlijk avondje uit.

Bart

10-03-2019 in Parktheater Eindhoven

Wat een geweldige voorstelling in een uitverkocht Zoetermeer, in tijden niet zo'n geestige voorstelling gezien!

Elly

08-03-2019 in Schouwburg de Meerse

Wat een teleurstelling zo voorspelbaar en flauw en dat voor meer dan 30 euro voor een try out overwoog nog voor de pauze weg te gaan Ik dacht echt dat het aan mij lag gelukkig ben ik niet de enige met een slechte recensie

bea

03-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Ik heb genoten van deze voorstelling in Velsen, een blauwdruk van deze tijd. Intelligente humor, geen jon van eerd komedie, zoals waarschijnlijk veel mensen verwachten.

peter

24-02-2019 in Schouwburg de Meerse

Elise Schaap is erg goed. Verder jammer dat deze acteurs zich lenen voor dit saaie, flauwe en matig geschreven stuk dat ook nog eens te lang duurt. Decor is amateurniveau.

Sandra

22-02-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

De sterrencast beloofde veel maar bracht weinig....klucht-achtige "humor", onsamenhangend geheel, gestuntel met het decor. Wat een teleurstelling. Onbegrijpelijk dat deze topacteurs zich lenen voor dit script.

Monique

20-02-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Slechte trage verhaallijn..slaapverwekkend zowel voor als na de pauze. Erg jammer..we hadden te hoge verwachtingen . Duur ook..30 euro voor een try out!

Manon

20-02-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Dit stuk etaleerde de absurditeiten van deze tijd, deze vorm van humor moet je snappen. Ben je zelf iemand die veel kritiek heeft en normale zaken graag uitvergroot dan zul je helaas geen aansluiting hebben gevonden. Ik snap de kern van de boodschap wel, heb genoten!

Simone

18-02-2019 in Theater aan de Parade

5 sterren

Sommige delen zijn wel geinig, maar onze hoge verwachtingen (vanwege de cast) werden helaas niet waargemaakt; veel flauwe, voorspelbare grappen en een behoorlijk langdradig verhaal.

Annet

18-02-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Voor de pauze een leuk stuk vooral Elise schaap erg goed! Na de pauze niet doorheen te komen slaapverwekkend .

Albertine

18-02-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Wij hebben deze avond zonder verwachtingen over ons heen laten komen. Vanaf het begin werden wij meegezogen in de simpele opzet van zowel verhaal als decors. Dit vermengd met het uitstekende spel van acteurs van formaat bezorgde bij ons een goed gevoel met diverse lachsalvo’s. Kleine suggestie: misschien moet het laatste deel wat worden ingekort zodat de climax wat eerder wordt beleefd. Dit past beter bij het totaalplaatje. Kortom een geslaagde avond!

Zoë

16-02-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

De aankondiging van Single Camping heeft ons op een verkeerd been gezet. Onze hoge verwachtingen met deze cast (stuk voor stuk topacteurs!) zijn helaas niet waargemaakt. De komedie was slap en onsamenhangend zonder duidelijke structuur. De acteurs hebben, op een kleine uitzondering hier en daar na, de (nagenoeg niet aanwezige) verhaallijn niet op de hun gebruikelijke wijze (met geweldig acteerwerk en humor) neer kunnen zetten. Heel erg jammer!

Merijn

16-02-2019 in Schouwburg de Meerse

5 sterren

Tenenkrommend toneelstuk met gammel decor, flauwe grappen en jaren 60 achtige liedje. Enige lichtpuntje is de zang van Elise Schaap

bekijk reacties (30)

rolwijziging

Vanwege gezondheidsredenen heeft Elise Schaap besloten te stoppen met Single Camping. Haar rol wordt overgenomen door Jip Smit.

Recensies

NRC

- >2,0 sterren
"Het ironiseren van therapie- en workshoptaal is al vele malen eerder is vertoond in cabaret en toneelcomedy."

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Brasserie

Brasserie 18:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl
Brasserie

Brasserie 18:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl
Brasserie

Brasserie 18:45

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl