Terug

De Smurfen 3+

De Musical

Muziek
Grappig
Dans
Betoverend
zo 4 nov 2018 16:00 tot 17:40  |  Jupilerzaal

Ze zijn klein, blauw van kleur, dragen een witte broek en slappe puntmuts en kunnen door een waterkraan. Grote Smurf, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfin en alle anderen smurfen naar het theater! Wie is er niet mee opgegroeid?

In de vrolijke familiemusical vol muziek en dans beleven ze spannende avonturen. De Smurfen helpen Moeder Natuur om een belangrijke gebeurtenis in Smurfenland tot een goed einde te brengen. Gargamel probeert daar een stokje voor te steken en doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Als dat maar goed afloopt…www.smurfendemusical.nl

regie: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende en Nick Larkin – script & liedteksten: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende - muziek: Gert-Jan van den Ende

genre: musical en show, kinderen en familie

sandra gomes

19-10-2018 in De Goudse Schouwburg

grsg 1ste rang

bekijk reacties (1)

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

kleurplaat

Download hier een mooie kleurplaat van De Smurfen

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.
Premium parking matinee

Premium parking matinee

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.