Terug

Soof de Musical | proefvoorstelling

za 9 dec 2017 19:30  |  MK2zaal (theaterzaal)

Soof veroverde in 2013 de harten van Nederland in de bioscoop en ook in 2016 was Soof wederom de meest populaire en succesvolle Nederlandse speelfilm van het jaar. Nu is ze terug en dit keer in het theater! In november 2018 gaat de nieuwe originele Nederlandse musical Soof in première en is dan ook in ons theater te zien! Een avond vol liefde, muziek en humor!

Maar voordat het zover is, krijgt u in het Chassé theater de kans om getuige te zijn van de  speciale workshop: een laboratoriumvoorstelling middenin het creatieve ontwikkelingsproces van de musical. U ziet en beleeft de allereerste versie van Soof de musical en aan de hand van uw reactie, mening en ervaring, wordt de musical weer door de makers onder handen genomen. U schuift  met familie en vrienden aan in de heerlijk geurende keuken van de Kook-Soof, met mooie muziek, een voor iedereen herkenbaar verhaal én met een geheel vernieuwende aanpak. 

Grijp deze unieke kans en wees onderdeel van dit bijzondere maakproces, dat maar op twee plaatsen in Nederland te beleven is!

 

regie: Maaike van Langen, muziek: Peter Slager (Bløf) en Ed Struijlaart, script: Roos Schlikker en Erris van Ginkel. Met: Maike Boerdam, Henriëtte Tol, Matteo van der Grijn e.a. 

genre: musical en show

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu