Terug

Symfo Classics II

Sound and Senses

za 2 dec 2017 20:00 tot 22:35  |  Jupilerzaal


The tribute sensation Symfo Classics – The best of symphonic rock is taking our country by storm. Not in the least because of the fun they have together as a band consisting of mere top musicians. The new programme Sound and senses promises to be a whirlwind of symphonic rock with clever lighting and special effects!

genre: lichte muziek

4,21 sterren

Gemiddelde waardering: 4,21 sterren

M.P. Broos

5 sterren

J.A. Govaart

5 sterren

perfecte muziek en muzikanten, had alleen niet de indruk dat de artiesten dat zelf ook vonden.

Roovers

5 sterren

Goede show. Goed geluid gevarieerd

M.P. Broos

5 sterren

W.M.J. Houben

5 sterren

Geweldige voorstelling

Quirijnen

5 sterren

Prima muziek, goede muzikanten

Van Hoeckel

5 sterren

In een woord geweldig! Kom zeker terug!

Hendriks

5 sterren

Een geweldig optreden op niveau!!!! Top.

J.S. Vishnudatt

5 sterren

We hebben genoten van de voorstelling. Het personeel van Chasse uiterst vriendelijk. De drankjes voor-in de pauze en daarna in het front waren prima en snel verzorgd. Als klap op de vuurpijp werd ook onze jassen alvast door het personeel in het front gebracht. Dus fantastisch!

Van Dijk

5 sterren

Geweldige avond gehad in een top theater

Kuiper

5 sterren

Het was in een woord geweldig.Hebben genoten.

Hans Moret

5 sterren

Waanzinnig goed concert met top muzikanten, een minpuntje in het geheel. Muziek van Pendragon en of IQ zou ook niet misstaan in de set van dit concert.

E. Anema

5 sterren

Je ziet dat ze er plezier in hebben, ondanks de matige belangstelling. Goede muzikanten en geluidskwaliteit. Geweldige zang van alle drie en ook de samenzang was verrassend. Heel afwisselend en dat maakt natuurlijk dat het ene nummer meer bevalt dan het andere.

Gerard

5 sterren

Prima zaalgeluid, band speelde compact, strak en zo goed als foutloos door een heel diverse set-list. Top! Over de keuze van de nummers valt te twisten, (te?) veel materiaal van bij een groot publiek bekende bands. Vocalisten hadden moeite met sommige nummers, bij andere nummers klonk het weer prima. Ondanks dat de zaal maar half gevuld was, was de stemming heel goed. Een hele leuke avond gehad.

Toln van Bavel uit Breda

5 sterren

Geweldige band, goede muziek, goed geluid en mooie show. Graag volgend jaar weer!!

P.A.M. Melis

5 sterren

Prachtig concert, extreem goede musici met als absolute uitschieter toch wel de gitarist. Ik vond het jammer dat er enkele nummers bij zaten die ik niet tot de symfonische muziek reken. Dat heb je met zo’n uitgebreid oeuvre niet nodig en anders moet je het concert niet symfo classics noemen. Maar hulde voor de band. Ik heb een topavond gehad.

Van Hemert

5 sterren

Muzikanten super. Snotneuzen matig

K. van der Velde

5 sterren

Erg genoten van de voorstelling, goede muziek, goede band.

Frank

5 sterren

Als het gaat om Sound én Sense dan vond ik het 1e deel vh programma technisch wel in orde maar te tam, weinig beleving; het raakte me niet. Te weinig of geen sense dus. Clean en slap

bekijk reacties (19)

Recensies

iO Pages

-
"Het dak ging er helemaal af. Zelden was een show zo snel ten einde als tijdens deze ruim twee uur durende reis door een symfonisch landschap"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu