Terug

Tango/Mania

Internationaal Danstheater en Tango Extremo

za 29 apr 2017 20:30 tot 22:20  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


In deze double bill twee uiteenlopende diepgewortelde danstradities in één show. De tango als intieme vertelling van twee lichamen op muziek van Pugliese. En de volksdans uit Roemenië op zigeunermuziek, in een grote cirkel en waaraan iedereen, jong, oud, man, vrouw, kan deelnemen. Het Internationaal Danstheater, begeleid door Tango Extremo, beweegt van de Argentijnse tango naar muziek en dans uit het Zwarte Zeegebied. Zes toonaangevende dansers van het gezelschap, waaronder Michael Sastrowitomo (winnaar 2016 Aanmoedigingsprijs Dansersfonds ’79 en winnaar Danspublieksprijs 2015), brengen unieke choreografieën van Neel Verdoorn en de Roemeense Corneliu Ganea tot leven. www.intdanstheater.net

choreografie: Neel Verdoorn, Corneliú Ganea - orkest: Tango Extremo o.l.v. Tanya Schaap

genre: wereldcultuur, dans

4,25 sterren

Gemiddelde waardering: 4,25 sterren

sofia

5 sterren

we hebben van het dansvoorstelling genoten

S. De Coo

5 sterren

Mooie show. Had meer tango dansen verwacht.

H.C.M. De Swart

5 sterren

C. Van Putten

5 sterren

wij zijn regelmatige bezoekers van het internationaal danstheater. Hebben wel van deze avond genoten. Moet me wel van het hart op te merken dat het gezelschap steeds kleiner is .Daarom komt het alles wat simpel en gewoon over. De dansers en musici zijn allen wel gemotiveerd en maken er het beste van .

bekijk reacties (4)

inleiding 19.45

gratis inleiding

clubrang

Exclusief genieten met lekkers onder handbereik tijdens bijzondere concerten. Diverse dranken en hapjes zijn te verkrijgen bij de ingang van de zaal. Wanneer u de Clubrang reserveert, zit u op de eerste rijen, vlakbij het podium én u beschikt over een eigen tafeltje voor al uw lekkernijen. Eerste klas genieten dus!

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het verste van het verste kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. . menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.