Terug

Tante houdt niet van Sinterklaas 3+

Tante houdt niet van Sinterklaas (3+)

Muziek
Grappig
Betoverend
zo 25 nov 2018 15:00 tot 15:45  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Tante heeft een hekel aan Sinterklaas en bedenkt een plan zodat iedereen Sinterklaas vergeet. Gelukkig komen Sint en Piet hier op tijd achter. Kunnen ze tante nog tegenhouden? Zing en swing mee met deze vrolijke kindervoorstelling vol met leuke liedjes en ga na afloop met Sinterklaas op foto.

tekst: Okke C. Emmens - muziek: Jasper Westerhof - spel: Brian Verhagen, Sanne Franssen, Annebeth Moolenburgh, Hans Langhout, Nino Ruiter en Marieke Goemans - kostuums: Hans Langhout - decor: Vorm&Decor

genre: kinderen en familie

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

ontmoet & groet

Na afloop van de voorstelling komt Sinterklaas naar de foyer en kun je met hem op de foto!

kleurwedstrijd

Voor de leukste/mooiste kleurplaat, die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd is er voor de winnaar een leuke prijs. Download hier je kleurplaat.

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.