Terug

Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag

Tetris mon amour

do 14 dec 2017 20:30 tot 22:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


Het fascinerende en verslavende computerspel Tetris veroverde in 1984 razendsnel de wereld. . Choreografe Roni Haver was er zelf ook ooit aan verslingerd. Nu maakt ze een explosieve voorstelling waarin de prijswinnende dansers van Club Guy & Roni en de ijzersterke musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel.

In een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op je af komen. Tetris mon amour is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht kan zijn levensscore verbeteren. Hoe hard kunt u uzelf opjutten, terwijl u moet passen in een bestaande structuur? De enige manier om overeind te blijven is om op de hoogste snelheid je zelfbeheersing te bewaren. In Tetris mon amour ligt het tempo hoog en de lat steeds hoger. De totale ineenstorting ligt altijd op de loer.Met nieuwe muziek van Thijs de Vlieger, bekend van het succesvolle elektronische trio NOISIA. www.clubguyandroni.nl

choreografie: Roni Haver - compositie: Thijs de Vlieger (NOISIA) - muzikale leiding: Fedor Teunisse - muziek: Jonathan Bonny, Pepe Garcia, Niels Meliefste - dans: Camilo Chapela, Angela Herenda, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson, Igor Podsiadly e.a.

genre: dans

inleiding 19.45

gratis inleiding 

clubopstelling

Exclusief genieten tijdens bijzondere concerten. Wanneer u de club opstelling reserveert, zit u op de eerste rijen, vlakbij het podium én u beschikt over een eigen tafeltje.Diverse dranken en hapjes zijn te verkrijgen bij de ingang van de zaal.

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu