Terug

Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag

Tetris mon amour

do 14 dec 2017 20:30 tot 21:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


Het fascinerende en verslavende computerspel Tetris veroverde in 1984 razendsnel de wereld. . Choreografe Roni Haver was er zelf ook ooit aan verslingerd. Nu maakt ze een explosieve voorstelling waarin de prijswinnende dansers van Club Guy & Roni en de ijzersterke musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel.

In een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op je af komen. Tetris mon amour is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht kan zijn levensscore verbeteren. Hoe hard kunt u uzelf opjutten, terwijl u moet passen in een bestaande structuur? De enige manier om overeind te blijven is om op de hoogste snelheid je zelfbeheersing te bewaren. In Tetris mon amour ligt het tempo hoog en de lat steeds hoger. De totale ineenstorting ligt altijd op de loer.Met nieuwe muziek van Thijs de Vlieger, bekend van het succesvolle elektronische trio NOISIA. www.clubguyandroni.nl

choreografie: Roni Haver - compositie: Thijs de Vlieger (NOISIA) - muzikale leiding: Fedor Teunisse - muziek: Jonathan Bonny, Pepe Garcia, Niels Meliefste - dans: Camilo Chapela, Angela Herenda, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson, Igor Podsiadly e.a.

genre: dans

5,00 sterren

Gemiddelde waardering: 5,00 sterren

M. Van Wensen

15-12-2017

5 sterren

Alles valt mooi in elkaar: de choreografie, de muziek van Slagwerk den Haag, het lichtontwerp en decor, alles past perfect in elkaar. Zoals tijdens de inleiding verteld werd een interdisciplinaire voorstelling.

van Geffen

15-12-2017

5 sterren

Super goed!

bekijk reacties (2)

inleiding 19.45

gratis inleiding 

clubopstelling

Exclusief genieten tijdens bijzondere concerten. Wanneer u de club opstelling reserveert, zit u op de eerste rijen, vlakbij het podium én u beschikt over een eigen tafeltje.Diverse dranken en hapjes zijn te verkrijgen bij de ingang van de zaal.

Recensies

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Roni Haver creëert een dynamisch universum als in een verslavend computerspelletje"

Theaterkrant

- >4,0 sterren
"In een vaak adembenemende synchroniciteit worden de patronen uitgevoerd, voortgestuwd door de muziek die feitelijk één lange, zinderende dance-track is"

Dagblad van het Noorden

- >4,0 sterren
"Het is wonderlijk hoe krachtig de kleinste oogbewegingen werken, hoe veelzeggend sierlijke vingers zijn"

Parool

- >4,0 sterren
"Optimale zeggingskracht in pure beweging"

NRC

- >3,0 sterren
"In ‘Tetris Mon Amour’ is de oorsprong van de choreografie behalve in de afgepaste en tot in detail in elkaar gepuzzelde bewegingen, te herkennen in de vormgeving."

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.