Terug

The Addams family

Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef e.a.

zo 17 feb 2019 14:30 tot 17:20  |  Jupilerzaal

Winnaar Musical Award voor beste musical (groot)! 
De excentrieke Addams family is terug! Ze verruilen hun macabere villa voor een zwarte comedy in het theater. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten is deze nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical niet te missen!

De familie bestaat uit de gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp), zijn bloedmooie geliefde Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en de bekende butler Lurch (Raymond Paardekooper).

verhaal
Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

regie: Paul Eenens – choreografie: Stanley Burleson, vertaling & bewerking: Jon van Eerd en West End musicalregisseur Dave Keech.

genre: musical en show

5,00 sterren

Gemiddelde waardering: 5,00 sterren

Jeroen van Wijhe

03-12-2018

The Addams Family komt op een uitgelezen moment. Terwijl bromsnorren en politici steeds vaker roepen dat we vooral normaal moeten doen, brengt TEC Entertainment een campy musical waarin niemand normaal is. Niet de excentrieke familie Addams, en zeker niet de 'gewone Nederlanders' die op bezoek komen. Ondanks een magere verhaallijn overtuigt The Addams Family door spelers en makers die precies snappen wat voor musical dit is: groots, clownesk en tegen de norm in. 

24-11-2018

5 sterren

bekijk reacties (2)

Pop-up restaurant bij The Addams family

De Bredase mannen van 'Hupsaté foodtruck' beginnen tijdens de voorstellingen van The Addams family een pop-up restaurant in onze foyer! Rondom alle voorstellingen kun je hier terecht voor snel, gezond en vooral erg lekker ‘festivalfood’. Heerlijk, zo vlak voor de voorstelling!

klik hier voor het volledige menu en de openingstijden

Recensies

Volkskrant

- >5,0 sterren
"Met perfect komediespel en verbluffende theatrale effecten stijgt The Addams Family naar grote hoogten"

AD

- >4,0 sterren
"Een vernuftig decor, fraaie kostuums, indrukwekkende grime en een ensemble dat imponeert."

Trouw

- >4,0 sterren
"De strakke én gepassioneerde regie van Paul Eenens zuigt je mee in het leven van de grappige griezelfamilie."

Telegraaf

- >3,0 sterren
"De hele voorstelling is een feest voor het oog."

Het ziet er allemaal gelikt uit; het decor, het lichtontwerp, de choreografieën, de fantastische make-up, pruiken en de rijke kostuums. En het klinkt ook nog eens lekker door de enorme live band.

bekijk recensies (4)

Theaterarrangement

Butler Lurch arrangement (v.a. 20 personen)
The Addams family reist onder de onzichtbare nieuwe maan naar Breda en dat betekent dat er een donkere periode aanbreekt. Reden genoeg om de kaarsen op te lichten en uw gasten in deze ongure periode te ontvangen met een mysterieus diner. We dekken een lange tafel voor uw gasten. Een zwart tafelkleed, kandelaars en spinnenwebben maken het tafeldecor compleet. Schrik niet… het menu zal op verrassende wijze geserveerd worden. Na de voorstelling zien wij uw gezelschap graag op onze ‘premièretrap’ voor een familieportret!

arrangement (excl btw) € 80 p.p. meer informatie / reserveren

Arrangementen

Premium parking matinee

Premium parking matinee

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
High Tea

High Tea 13:00

Een smaakvol assortiment van diverse gangen met zowel zoete als hartige gerechten en natuurlijk veel thee vullen de tafel in de Brasserie. Voor de kinderen serveren wij aangepaste hoeveelheden. Met kerst en pasen is de high tea extra uitgebreid. € 19,50 p.p. kinderen tot 10 jaar € 9,95 p.p./ kerst & pasen € 24,50 p.p. kinderen tot 10 jaar € 12,75 p.p.