Terug

The Addams family

Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp jr., Tony Neef e.a.

di 5 feb 2019 20:00  |  Jupilerzaal

in 2019 in het Chassé Theater te zien
De excentrieke Addams family is terug! Ze verruilen hun macabere villa voor een zwarte comedy in het theater. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten is deze nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical niet te missen!

De familie bestaat uit de gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp), zijn bloedmooie geliefde Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en de bekende butler Lurch (Raymond Paardekooper).

verhaal
Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

regie: Paul Eenens – choreografie: Stanley Burleson, vertaling & bewerking: Jon van Eerd en West End musicalregisseur Dave Keech.

genre: musical en show

Theaterarrangement

Butler Lurch arrangement
The Addams family reist onder de onzichtbare nieuwe maan naar Breda en dat betekent dat er een donkere periode aanbreekt. Reden genoeg om de kaarsen op te lichten en uw gasten in deze ongure periode te ontvangen met een mysterieus diner. We dekken een lange tafel voor uw gasten. Een zwart tafelkleed, kandelaars en spinnenwebben maken het tafeldecor compleet. Schrik niet… het menu zal op verrassende wijze geserveerd worden. Na de voorstelling zien wij uw gezelschap graag op onze ‘premièretrap’ voor een familieportret!

arrangement (excl btw) € 80 p.p. meer informatie / reserveren

Bekijk voorstelling op andere dag

wo 6 feb 2019 20:00  |  Jupilerzaal
do 7 feb 2019 20:00  |  Jupilerzaal
vr 8 feb 2019 20:00  |  Jupilerzaal
za 9 feb 2019 14:30  |  Jupilerzaal
za 9 feb 2019 19:00  |  Jupilerzaal
zo 10 feb 2019 14:30  |  Jupilerzaal
di 12 feb 2019 20:00  |  Jupilerzaal
wo 13 feb 2019 20:00  |  Jupilerzaal
do 14 feb 2019 20:00  |  Jupilerzaal
vr 15 feb 2019 20:00  |  Jupilerzaal
za 16 feb 2019 14:30  |  Jupilerzaal
za 16 feb 2019 19:00  |  Jupilerzaal
zo 17 feb 2019 14:30  |  Jupilerzaal
bekijk alternatieve speeldata (13)

Arrangementen

Brasserie

Brasserie 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren.
Premium parking

Premium parking

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie

Brasserie 18:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl
Brasserie

Brasserie 18:15

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl
Pauzearrangement

Pauzearrangement

Geniet in de pauze van een vooraf gereserveerd pauzearrangement bestaande uit een drankje naar keuze (pils, wijn of fris), luxe noten en blokjes kaas met mosterd. In de pauze staat dit voor u klaar op de Viskerfoyer. Reserveer nu dit pauzearrangement voor € 5,25 p.p.