Terug Nog 4 dagen tot voorstelling

The full monty

Joey Ferre, Brigitte Heizer, Ad Knippels e.a.

vr 23 feb 2018 20:00 tot 22:20  |  Jupilerzaal

Geen baan meer, geen vrouw meer en als je de alimentatie niet snel ophoest straks ook geen kind meer. Uitzichtloos? Welnee. Je begint gewoon een stripact! U kent ‘m vast, de met een Oscar bekroonde komediefilm uit 1997 waarin de ontslagen Berry een gouden idee krijgt als hij ziet hoe de vrouwen uit hun dak gaan bij The Chippendales. Met zijn beste vrienden, die in hetzelfde schuitje zitten, bedenkt hij een stripact. Er is echter één probleem: ze zijn niet bepaald de meest sexy jongens van de stad. De enige manier om de vrouwen naar binnen te lokken, is te beloven dat ze zich écht helemaal zullen blootgeven.

Net als de film is de musical wereldwijd een hit en eerder in Nederland een grote publiekstrekker. Grote vraag blijft natuurlijk: gaan de mannen op het toneel ook voor The full montywww.degraafencornelissen.nl

tekst: Terrence McNally – regie: Paul van Ewijk – vertaling & bewerking: Allard Blom – muziek: David Yazbek – choreografie: Ivo Chundro – spel: Joey Ferre – Brigitte Heitzer, Ad Knippels – Bigitte Nijman, Dennis Willekens e.a.

genre: cabaret, musical en show

Bekijk voorstelling op andere dag

za 24 feb 2018 20:00 tot 22:20  |  Jupilerzaal

Recensies

BN de Stem

- >4,0 sterren
"Een echte comedy en bovendien een verhaal met ballen om in de terminologie van de productie te blijven - een schaars goed in de musicalwereld."

NRC

- >3,0 sterren
"Regisseur Paul van Ewijk vindt een veel betere balans tussen de lachwekkende tafereeltjes en de scènetjes waarin iets van deernis over de uitzichtloosheid van dit werklozenbestaan doorschemert."

Volkskrant

-
"The Full Monty gaat om lekker lachen met blote mannen"

bekijk recensies (3)

De voorstelling maakt deel uit van de serie Musicalklassiekers in een nieuwe jas

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu