Terug

Theatercollege

Geert Mak

ma 26 okt 2015 20:15  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Een leerzame, leuke en inspirerende bijeenkomst rondom één centrale gast. Voor de pauze gaat de spreker solo aan de slag. Na de pauze is het programma interactief en kunt u onder leiding van moderator Harry Starren vragen stellen. Na afloop kunt u de spreker van nog dichterbij ontmoeten tijdens de meet&greet voor bijvoorbeeld een handtekening of een foto. Een traktatie voor de geest!

de geschiedenis van europa

Geert Mak werd twee keer uitgeroepen tot Historicus van het jaar en ontving een eredoctoraat van de Open Universiteit voor zijn belangrijke en originele bijdrage aan de geschiedschrijving. Hij probeert de grote lijn van de geschiedenis van Europa te verbinden met de leefwereld van iedereen.

 

4,50 sterren

Gemiddelde waardering: 4,50 sterren

M.F.J. Oostendorp

28-10-2015

5 sterren

Onderhoudend, actueel. Zet je aan het denken. Goede interactie met publiek.

H.J. De Koning

28-10-2015

5 sterren

Boeiende en actuele lezing over Europa. Boven verwachting !

bekijk reacties (2)

Arrangementen

Premium Parking 2015-2016

Premium Parking 2015-2016

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.