Terug

Theatercollege

Midas Dekkers

ma 12 okt 2015 20:15 tot 22:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Een leerzame, leuke en inspirerende bijeenkomst rondom één centrale gast. Voor de pauze gaat de spreker solo aan de slag. Na de pauze is het programma interactief en kunt u onder leiding van moderator Harry Starren vragen stellen. Na afloop kunt u de spreker van nog dichterbij ontmoeten tijdens de meet&greet voor bijvoorbeeld een handtekening of een foto. Een traktatie voor de geest!

het raakvlak tussen mens en dier

Midas Dekkers is bioloog en schrijver van fictie en non-fictie voor kinderen en volwassenen. Hij staat bekend om zijn scherpe observaties en vaak tegendraadse en controversiële mening. Biologisch-wetenschappelijke thema’s doet hij deze avond met gevoel voor humor uit de doeken.

 

 

2,40 sterren

Gemiddelde waardering: 2,40 sterren

Yvonne

16-10-2015

5 sterren

Midas Dekkers zoals we hem kennen. Grappig, een verhelderende kijk; schoppen tegen de gekte van mensen van tegenwoordig. Leuk om naar te luisteren.

M.J. Van den Berg

13-10-2015

5 sterren

Vond het volledig onintressant

A.C.M. Nobelen

13-10-2015

5 sterren

Erg leuk om Midas langdurig aan het woord te horen. Hij kan alles op zijn manier een leuke draai geven. Ik heb ervan genoten. Helaas kon niet iedereen het waarderen en kwamen na de pauze niet terug. Wellicht cabaret verwacht.

S. Van Eijsden

13-10-2015

5 sterren

Hallo. We zijn zeer teleurgesteld gisteravond. Meneer Dekker kwam al te laat in het theater. Toen hij begon was ik vol verwachting en ging er echt voor zitten. Maar naar mate de tijd verstreek werd het verhaal onsamenhangend. Hij had vaak zijn ogen dicht en begon steeds meer te mompelen. Ook keek hij vaak op zijn horloge en ging dan weer verder met mompelen. Ik denk dat meneer Dekker beter achter zijn type machine kan blijven zitten. We zijn in de pauze naar huis gegaan omdat het niet aan te horen was. Deze avond was een verjaars pressentje voor mij. Ik had liever met mijn vriedin ergens gaan eten. Met vriendelijke groet Sophie van Eijsden

P.M. Visser

13-10-2015

5 sterren

We hebben alleen het eerste deel van de voorstelling gezien, we zijn in de pauze naar huis gegaan. Dekkers maakte een verwarde indruk, alsof hij te diep in het glaasje had gekeken. Hij keek voortdurend op zijn horloge, meer dan nodig is om te zien wanneer het pauze is.

bekijk reacties (5)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.