Terug

Oleta Adams

Third Set

za 9 dec 2017 20:00 tot 21:20  |  Jupilerzaal


Oleta Adams komt in december terug naar Nederland. Warm je in de donkere dagen voor kerst bij ons op met een bijzondere soul en gospel Kerstspecial. Een avond genieten in ultieme kerstsfeer met klassieke kerstliedjes en persoonlijke favorieten van de ‘Lady of soul’ bij uitstek. Dat kerst voor Oleta Adams een bijzondere tijd is bleek al op haar album Christmas time with Oleta van 2006. Een album vol klassieke kerstsongs, aangevuld met een aantal persoonlijke favorieten. Have yourself a merry little Christmas met Oleta Adams!

Oleta Adams, Lady of soul
Oleta Adams trad jarenlang op in pianobars, hotelfoyers en showrooms in Kansas waar ze werd ontdekt door bekende artiesten als Eartha Kitt, Cab Calloway, Air Supply, Gino Vanelli, Yes en Billy Joel. Door Tears for Fears werd ze in 1989 uiteindelijk gevraagd om mee te werken aan het album Seeds of love, de videoclip voor Woman in chains en de Europese tournee. Met het doorslaande succes van haar hartstochtelijke hit Get Here, scoorde Oleta Adams meteen platina met haar solo debuutalbum Circle of one.

Sindsdien weet Oleta Adams een nog steeds groeiend aantal fans over de hele wereld te inspireren met haar eigen nummers die teruggaan naar haar wortels in gospel. Maar zoals ze al bewees in haar eerste samenwerking met Tears for fears, maakt ze net zo makkelijk de overstap naar soul, R&B, urban en popmuziek. Haar succes werd gevoed door wereldwijde tours met naast Tears for fears onder anderen Phil Collins, Michael Bolton en Luther Vandross. Inmiddels is haar status als Lady of Soul ruimschoots gevestigd met vier Grammy Award nominaties en meer dan twee en half miljoen verkochte albums.

Eerder dit jaar verscheen haar langverwachte nieuwe, negende album Third Set, waarvoor ze zich liet inspireren door de late uurtjes als de band eindelijk zijn eigen muziek kon gaan spelen in de pianobars en loungebars waar ze ooit haar carrière begon. www.oletaadams.com

genre: lichte muziek

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu