Terug Nog 9 dagen tot voorstelling

Frans Bauer

Tour de Frans

za 5 mei 2018 20:00 tot 22:25  |  Jupilerzaal

De trouwe fan weet het allang, Frans Bauer in het theater is meer dan een concert bomvol Nederlandstalige tophits. Een ‘tour de Frans’ is een avond ongedwongen genieten van een heerlijke show met de meest gezellige, maar ook ondeugende ster van ons land waarbij je de ogen nauwelijks droog houdt.

Tour de Frans
Na meer dan 1000 succesvolle theatervoorstellingen komt Frans Bauer op veler verzoek terug in het theater met een fonkelnieuwe avondvullende live voorstelling, onder begeleiding van toporkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company. Feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een cabaretvoorstelling niet zou misstaan.

Frans Bauer
In zijn drukke schema tussen alle tv- en clipopnames door is de kans om Frans Bauer live mee te maken er een om te grijpen. Sinds zijn doorbraak in de jaren negentig rees zijn sterrenstatus tot ongekende hoogten, toch is Frans altijd trouw aan en dichtbij zijn fans gebleven. Naast zijn hartverwarmende en grappige tv-programma’s is ook zijn eigen vlog op YouTube, waarin hij zijn fans deelgenoot maakt van zijn leven, razend populair. Frans weet met hetzelfde spontane gemak zowel Ahoy als de theaterzaal tot een gezellige huiskamer te maken. Altijd oprecht en ontwapenend ontroerd of juist in de lach geschoten, en toch een hele grote ster met een schatkist vol aan mooie liedjes en feestelijke hits. www.fransbauer.nl

genre: lichte muziek

nagenieten

Na afloop van het Frans Bauer-concert zingt volkszanger Anthony uit Breda in de foyer, zodat u nog even heerlijk kunt nagenieten.

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu
Pauzearrangement

Pauzearrangement

Geniet in de pauze van een vooraf gereserveerd pauzearrangement bestaande uit een drankje naar keuze (pils, wijn of fris), luxe noten en blokjes kaas met mosterd. In de pauze staat dit voor u klaar op de Viskerfoyer. U kunt vóór de voorstelling bij de ontvangstbalie naast de garderobe terecht om aan te geven wat u in de pauze graag wilt drinken. Reserveer nu dit pauzearrangement voor € 4,75 p.p.