Terug

Dana Winner

Uit Bewondering

vr 2 mrt 2018 20:00 tot 22:00  |  Jupilerzaal

Dana Winner heeft in ruim 25 jaar een indrukwekkende carrière opgebouwd van succesvolle singles, albums en optredens. Maar deze innemende podiumpersoonlijkheid is nog lang niet uitgezongen. Meer dan ooit is Dana Winner nu een zangeres die je live gezien moet hebben.

In Uit Bewondering deelt Dana Winner haar inspiratiebronnen, helden en mooiste momenten met het publiek in het theater. Daarvoor heeft ze de muziek, de mensen en de momenten die ze het meest bewondert op een rijtje gezet en daar liedjes bij gekozen.Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk, nieuw materiaal en haar recentste nummer 1-hits. Een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen.

Onlangs schitterde Dana Winner in het Belgische tv-programma Liefde voor muziek, dat in Nederland bekend is als De beste zangers van Nederland. Dana wist de kijkers week na week te ontroeren en kippenvel te bezorgen met doorleefde en prachtige liedjes. Met haar Nederlandse vertolking van Sobrevivire wist ze Belle Perez in het programma tot tranen te roeren. Nieuwssites, tweets en Facebookberichten waren laaiend enthousiast en unaniem lovend over de prachtige vertolkingen van Dana; zoals “Dana geeft zich volledig en slaat iedereen met verstomming!” en “Het is en blijft een klasse apart, die Dana Winner.”

Nog tijdens de uitzendingen van Liefde voor muziek werden haar nummers massaal gedownload. Zowel haar liedje Weer verder gaan als Zee vol dromen bereikten na de bewuste aflevering waarin Dana het zong, in een mum van tijd nummer een in de Belgische iTunes-hitlijsten. In augustus 2016 ontving Dana de Award Beste Zangeres van Belgiëwww.danawinner.com

piano: Erik Vlasblom – gitaar, keyboard, bas: Jan Ceulemans – gitaar, dobro, percussie: Marty Thownsend

genre: lichte muziek

nagenieten

Blijf na het concert nagenieten in de foyer met livemuziek in stijl van het concert.

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu