Terug

Dana Winner

Uit Bewondering

vr 2 mrt 2018 20:00 tot 22:00  |  Jupilerzaal

Dana Winner heeft in ruim 25 jaar een indrukwekkende carrière opgebouwd van succesvolle singles, albums en optredens. Maar deze innemende podiumpersoonlijkheid is nog lang niet uitgezongen. Meer dan ooit is Dana Winner nu een zangeres die je live gezien moet hebben.

In Uit Bewondering deelt Dana Winner haar inspiratiebronnen, helden en mooiste momenten met het publiek in het theater. Daarvoor heeft ze de muziek, de mensen en de momenten die ze het meest bewondert op een rijtje gezet en daar liedjes bij gekozen.Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk, nieuw materiaal en haar recentste nummer 1-hits. Een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen.

Onlangs schitterde Dana Winner in het Belgische tv-programma Liefde voor muziek, dat in Nederland bekend is als De beste zangers van Nederland. Dana wist de kijkers week na week te ontroeren en kippenvel te bezorgen met doorleefde en prachtige liedjes. Met haar Nederlandse vertolking van Sobrevivire wist ze Belle Perez in het programma tot tranen te roeren. Nieuwssites, tweets en Facebookberichten waren laaiend enthousiast en unaniem lovend over de prachtige vertolkingen van Dana; zoals “Dana geeft zich volledig en slaat iedereen met verstomming!” en “Het is en blijft een klasse apart, die Dana Winner.”

Nog tijdens de uitzendingen van Liefde voor muziek werden haar nummers massaal gedownload. Zowel haar liedje Weer verder gaan als Zee vol dromen bereikten na de bewuste aflevering waarin Dana het zong, in een mum van tijd nummer een in de Belgische iTunes-hitlijsten. In augustus 2016 ontving Dana de Award Beste Zangeres van Belgiëwww.danawinner.com

piano: Erik Vlasblom – gitaar, keyboard, bas: Jan Ceulemans – gitaar, dobro, percussie: Marty Thownsend

genre: lichte muziek

4,33 sterren

Gemiddelde waardering: 4,33 sterren

R.W.H. Graumans

5 sterren

L.T. Maas

5 sterren

Lily

5 sterren

Mijn ouders zijn naar deze voorstelling geweest, zij hebben er ontzettend van genoten en vonden het een geslaagde avond.

Thung

5 sterren

Super mooie nummers en perfecte voorstelling

G.J. De Vries

5 sterren

Prima zangeres met loepzuivere stem

Van Gils

5 sterren

te weinig bekende liedjes

D.C.A. De Wee

5 sterren

Geluid was niet goed ingesteld. Sommige tekst niet goed verstaanbaar.basedrum computer was niet in balans

C. Gesell

5 sterren

nog steeds een geweldige stem

Taks

5 sterren

Dana is natuurlijk een geweldige zangers en valt niet veel meer over te zeggen. Geweldig!

Joosen

5 sterren

H. Wartenberg

5 sterren

Mooie en soms ingetogen concert van Dana Winner. Zonder poespas zoals ik het graag zie !

M.M.J. Van Leijsen

5 sterren

Prachtige voorstelling, soms wat moeite om de bijzondere teksten te verstaan door de iets te sterke, overigens prachtige begeleidende muziek. Met iets minder volume zou die helemaal tot zijn recht komen

J. Van Dongen

5 sterren

mooie , vernieuwde show. veel liedjes van haar nieuwe cd..Fijne uitlichting ,goed geluid. Haar band vond ik een beetje uitgehold ,ooit met 5 man ,nu maar met 3 man [geen drums erbij]

Van Horssen

5 sterren

Sterk muzikaal.Dana was zowel zingend als sprekend niet altijd goed te verstaan.Maar het blijft een fantastische zangeres.

A.H.J. Bergmans

5 sterren

Geen volwaardig orkest en ook geen enkel bekend nummer

J. Meuwese

5 sterren

Gezellige sfeer, alleen bij het geluid leek een galm te zitten. Verder super avond gehad

J. van Noorloos

5 sterren

Zoals altijd: gezellig, prachtig gezongen en mooi aan elkaar gepraat door Dana

Ebert

5 sterren

Zoals praktisch met al haar liedjes (gecoverd of niet) prachtige songs. Geen echte show, maar heerlijk weg zwijmelen of leuk meedoen. Top artieste op een top avond.

John Struijs

5 sterren

Prachtige stem en de prestatie van het orkest van slechts 3 man , top :)

E. Vroon

5 sterren

In een woord geweldig.

Dekkers

5 sterren

Helene

5 sterren

Dana was super! Heb onwijs genoten

J.W. de Kievit

5 sterren

Fantastisch dat we erbij waren. Veel bewondering voor Dana na alle jaren nog steeds een geweldige verschijning . Hoop dat er meer van haar zal komen. Zal dan er weer bijzijn.

Loomans

5 sterren

Het was genieten. De mooie stem van Dana Winner en haar muziek. Zalig gewoon!

bekijk reacties (24)

nagenieten

Blijf na het concert nagenieten in de foyer met livemuziek in stijl van het concert.

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu