Terug

VaarWel 2+

Malou van Sluis

Ontroerend
Muziek
Betoverend
wo 17 okt 2018 11:00 tot 11:40  |  MK2zaal (theaterzaal)

Een groot, leeg strand. Een oceaan die golft en klotst.  De wind waait de mensenstemmen weg. Een duinpan vol muziek, een stormboot. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest.  We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. Vaarwel! 

VaarWel is een beeldende muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, geïnspireerd op het prentenboek De kleine walvis van Benji Davies. Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen. Een muzikaal avontuur over een zee van dromen voor iedereen die zich wel eens alleen voelt.

Vaarwel is de Winnaar van de Juryprijs van het kindertheater SpekkenFestival Gent 2018.

Malou van Sluis
Malou maakt intieme, eigenzinnige en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de actrice zit. Haar voorstellingen kenmerken zich door een toegankelijke vorm en speelstijl. Eerder maakte Malou de succesvolle voorstellingen We hebben er een geitje bij (2+) en de duo voorstelling In de Verte (2+). Malou is de Winnaar Juryprijs SpekkenFestival Gent 2018.

regie: Frederieke Vermeulen - concept, idee en spel: Malou van Sluis - muziek en spel: Maarten Zaagman - decor en kostuum: Eva Jongen

genre: kinderen en familie

Bekijk voorstelling op andere dag

wo 17 okt 2018 13:30 tot 14:10  |  MK2zaal (theaterzaal)

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

Recensies

Theaterkrant

- >5,0 sterren
"In VaarWel leidt de eenzaamheid van het wachten tot een muzikaal, kleurrijk en fantasievol onderwateravontuur dat jong en oud veertig minuten lang op het puntje van hun stoel laat balanceren"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.