Terug Nog 7 dagen tot voorstelling

Vamos!

Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Johnny Kraaijkamp jr. e.a.

do 21 dec 2017 20:00 tot 22:20  |  Jupilerzaal

Kom overwinteren in het Chassé Theater!

Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon schitteren in de nieuwe musicalcomedy Vamos!, geïnspireerd op succesvolle tv-series als Het roer om en Ik vertrek. Drie vrouwen grijpen hun kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan en laten alles achter zich. Enkeltje Spanje por favor! Vamos!

Zonder elkaar te kennen hebben ze een oude afgebladderde Bed&Breakfast gekocht, die er toch wel heel anders uitziet dan in de advertentie. Het feest begint, maar ook de ellende. Zo spreken ze bijvoorbeeld geen woord Spaans en dat blijkt aardig lastig, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen. En wat gebeurt er als de dames de ‘verspaanste’ Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr.) tegen het lijf lopen? Lukt het ze hun leven weer glans te geven?

Vamos! brengt de zon naar het theater! www.vamosdemusical.nl

regie: Martin Michel – muziek: Jeroen Sleyfer – spel: Lenette van Dongen, Cystine Carreon, Carolina Dijkhuizen, Johnny Kraaijkamp jr., Soy Kroon, Joey Schalker e.a.

genre: musical en show

Bekijk voorstelling op andere dag

vr 22 dec 2017 20:00 tot 22:20  |  Jupilerzaal
za 23 dec 2017 20:00 tot 22:20  |  Jupilerzaal
zo 24 dec 2017 14:30 tot 16:50  |  Jupilerzaal

Paella

Speciaal voor Vamos! komt restaurant Sol y Sombra verse paella bereiden in de foyer. U kunt vooraf de paella bestellen of op de avond zelf. Met uw ticket haalt u de maaltijd op bij onze speciale stand van Sol y Sombra in Gerecht. € 9,50 p.p. U kiest vervolgens zelf een tafel in de foyer.

Recensies

BN De Stem

-
"Glimlachend de zaal uit na vermakelijke musical Vamos!"

Telegraaf

-
"Zomerse feelgood voorstelling"

NRC

-
"Vaardig komediespel van Lenette van Dongen, Cystine Carreon en Caroline Dijkhuizen"

bekijk recensies (3)

Groepsarrangement

Kom uit uw winterslaap, ga terug naar de zomerse sferen en droom van uw komende zomervakantie. Wij serveren uw gasten een heerlijk Spaans tapas buffet met een verfrissend glas Sangria. Vamos!
arrangement (excl. btw) € 42,50 meer infomatie / reserveren

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu
Paella

Paella

Eet voorafgaand aan de voorstelling Vamos! een heerlijke, vers bereide paella in onze foyer! U reserveert vooraf de paella en haalt met uw ticket de maaltijd op bij onze speciale stand van Sol y Sombra in Gerecht. € 9,50 p.p.