Terug

Peppa Pig 2+

Verrassingsfeest!

Muziek
Grappig
Dans
Betoverend
ma 22 apr 2019 15:00 tot 16:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt naar het theater. Na de succesvolle voorstelling De grote plons zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in een verrassende nieuwe familiemusical. Dit keer is het groot feest. Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical Verrassingsfeest! met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie! www.vanhoorne.com

regie: Mark Haayema

genre: kinderen en familie

3,93 sterren

Gemiddelde waardering: 3,93 sterren

Claudia

20-03-2019 in Parktheater Eindhoven

De kinderen vonden de voorstelling erg leuk! Maar het is wederom duur, het duurde nog geen uur en het parkeren bij het parktheater is een drama! Niet zozeer het aantal plaatsen maar mensen die hun stadsjeep dubbel parkeren en hard over de parkeerplaats rijden.

Evelien

15-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Het was veel te luid in de zaal. Mijn dochter van 3 moest huilen van de harde muziek. Ook de manier waarop de poppetjes gehouden werden door zichtbare acteurs was vreemd en verwarrend.

Familie van der Horst

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Onze dochters (2, 3 & 5 jaar) vonden Peppa Pig- Verrassingsfeest! een geweldige voorstelling. Leuke liedjes, contact met het publiek en enthousiaste acteurs. Aan het einde werd aangegeven na de voorstelling op te foto te gaan met Peppa, deze activiteit hebben we na de show echter niet meer mogen ontdekken.

Lieke

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

De kinderen vonden het super leuk en herkenden (de verhalen van) Peppa helemaal. Maar we vonden het wel echt prijzig voor dat uurtje en die ‘paar’ acteurs...

Nicole

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Kinderen vonden het erg leuk. Persoonlijk vond ik deze voorstelling in vergelijking met andere kindervoorstellingen wat tegenvallen. Ook duurde de voorstelling minder als 60min.

Oma

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Erg enthousiaste acteurs! Onze peuters vonden t leuk!

Karin

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Vond het beetje tegenvallen, vind bijv juf roos leuker (zit humor in en is voor ouders daarom leuker om mee te kijken) maar waar het om ging is dat mijn dochter het leuk vond! Zij vond het uiteindelijk leuk (op het begin vroeg ze of er nog wat anders zou komen, vond ze het iets tegenvallen denk ik). Door de mensen op het podium goed gespeeld, maar ik hou zelf niet zo van deze vorm (acteren met handpoppen, dat leiddeteveel af), maar dat is een persoonlijke smaak. Korte voorstelling voor de prijs die je betaald (maar vond het niet zo heel erg dat ie afgelopen was ;))

olga

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Mooi en leuk voorstelling. Veel zingen vind ik leuk maar het was te veel/ te snel/ te haard voor veel kinderen. Ik verwacht in theater snele, emocionele momenten gekombineerd met ruust momenten. Anders is het niets anders daan op de TV- permanent met prikkels bombardeeren. En Park Theater is super leuk voor kinderen maar waarom geen aankleidkussen in heren toalet???

Tera

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Erg leuke voorstelling voor peuters en kleuters. Ook voor kleine kinderen goed zicht op het podium. Mooi decor, goede spelers en simpel verhaal. Mijn dochter heeft genoten!

Anne

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

My 3 year old loved the show, clapping, dancing and interacting the way through. I thought the puppeteers had a great energy on stage and were effecient and friendly with the photo opportunity. Would book to see another performance, shame PAW Patrol isn't playing in Eindhoven!

Jansen

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

SUPER leuke voorstelling! Complimenten aan de spelers! Het verhaal was goed te volgen voor (kleine) kinderen. Sluit goed aan bij hun belevingswereld. Mijn kindje is nét 3 en keek zijn ogen uit, maar deed ook goed mee. Er is interactie met het publiek. Verder is het decor gewisseld, wat erg leuk was. De show duurde 50 min.; prima voor de kids. Ik vond het mijn geld waard!

Schalken

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Leuke en muzikale voorstelling, erg genoten met de kinderen.

M. Cremers

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Leuke voorstelling! Mijn zoontje heeft echt genoten. Goede afwisseling van liedjes en verhaal en kinderen werden betrokken in het stuk. Inderdaad wel aan de prijs, zeker voor de kinderen ( evenveel als volwassenen). Heel erg geschikt voor peuters.

Yvonne

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Super leuke voorstelling . Met mijn 165cm kon ik goed zitten alleen denk dat je groter echt ruimte te kort hebt.

Twan

11-03-2019 in Parktheater Eindhoven

5 sterren

Leuke maar erg dure voorstelling. Ca. 20 euro voor 50min De kinderen vinden het super

R.J

16-02-2019 in Theater aan de Parade

5 sterren

Leuke maar dure voorstelling. 20 euro 45min, simpel decor. Kinderen vinden het super

bekijk reacties (16)

ontmoet & groet

Na afloop van de voorstelling komt Peppa Pig naar de foyer en kun je met haar op de foto!

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

hoedjes versieren

Versier voor de voorstelling in de foyer feesthoedjes 

Arrangementen

Premium parking matinee

Premium parking matinee

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.