Terug

Vier Jaargetijden 6+

Angela Schijf

Verrassend
Toneel
Muziek
Betoverend
di 25 dec 2018 15:00 tot 16:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


Angela Schijf en de acht musici van het Vivaldi Consort nemen ouders en kinderen mee op een avontuurlijke reis, dwars door de Vier Jaargetijden, naar een sprookjesachtige wereld vol avontuur! In dit avontuurlijke sprookje, geschreven door kinderboekenschrijfster Imme Dros, belanden twee zusjes - de één ijverig en braaf, de ander lui en brutaal - in het wonderbaarlijke land van Vrouw Holle. Daar moeten ze opdrachten vervullen en ontdekken ze de kracht van de natuur. Terwijl het brave meisje blijmoedig het graan oogst, ligt haar zusje met een cocktail te jammeren in de zon. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Wil je het mooie of het lelijke zien? En, als het er echt op aan komt, is het dan wel zo handig om altijd maar braaf te zijn?

Het orkest van jonge, getalenteerde musici speelt de wereldberoemde Vier Jaargetijden van Vivaldi. Beleef de seizoenen samen met Angela en geniet van dit muzikale hoogtepunt voor het hele gezin. www.senf.nl

tekst: Imme Dros - regie: Joris Nassenstein - muziek: Vivaldi Consort - spel: Angela Schijf

genre: lichte muziek, kinderen en familie, klassieke muziek, toneel

Arrangementen

Premium parking matinee

Premium parking matinee

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.